Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Με το Δεξί ο Αστέρας Γρεβενών Βόλεϊ Γυναικών

Στην πανέμορφη Φλώρινα, έδωσε όλα τα παιγνίδια των αγωνιστικών του υποχρεώσεων ο Αστέρας Γρεβενών Βόλεϊ, για τα πρωταθλήματα Γυναικών-Κορασίδων-Παγκορασίδων, της ε.σ.πε.μ..
Οι Γυναίκες είχαν πολύ εύκολο απόγευμα, απέναντι στην ομάδα του Αριστοτέλη Φλώρινας, σε παιγνίδι για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος και με αρκετά καλή απόδοση, σημείωσαν την νίκη με 3-0 σετ.
Τα “αστέρια” απέδωσαν κατά διαστήματα πολύ ωραίο βόλεϊ, κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο από τον πολύ κόσμο που βρέθηκε στο κλειστό γυμναστήριο της Φλώρινας και έτσι η ομάδα μας, κέρδισε το χειροκρότημα του. Οι αθλήτριες της ιστορικής ομάδας του Αριστοτέλη, παραδέχθηκαν την αγωνιστική ανωτερότητα, της ομάδας του Αστέρα και λίγο μετά το παιγνίδι, έδωσαν πολλά συγχαρητήρια στις αθλήτριες μας.
Επόμενο παιγνίδι για την γυναικεία ομάδα, 7 Ιανουαρίου στα Γρεβενά με την Νίκη Αιγινίου.
Συνοπτικά τα αποτελέσματα:
Γυναίκες
Αριστοτέλης Φλώρινας – Αστέρας Γρεβενών Βόλεϊ 0-3
Αστέρας Γρεβενών: Ο.Γκουντιού, Ε.Παναγιωτίδου, Μ.Μιμίκου, Χ.Κολύδα, Δ.Τασούλα, Γ.Πενλίδου, Ε.Χατζηγεωργιάδου, Β.Τζιουβάρα, Μ.Κόλλια, Α.Γκουντιού, Ι.Αμανατιάδου.
Προπονητές: Χ.Χαντές, Σ.Τσιμπέρης.
Ακαδημία Αστέρα Γρεβενών Βόλεϊ
Κορασίδες
Αριστοτέλης Φλώρινας – Αστέρας Γρεβενών Βόλεϊ 0-3
Αστέρας Γρεβενών: Β.Τζιουβάρα, Ε.Παναγιωττίδου, Γ.Πενλίδου, Χ.Κολύδα, Δ.Τασούλα, Ε.Χατζηγεωργίαδου, Α.Λαγογιάννη, Ι.Αμανατιάδου.
Παγκορασίδες
Ήφαιστος Φλώρινας – Αστέρας Γρεβενών 3-1
Αστέρας Γρεβενών: Δ.Παπαγεωργίου, Π.Κουτσοδήμου, Α.Λαγογιάννη, Ε.Γαλιώτα, Λ.Ζαμανάκου, Α.Γκοτζαμπασοπούλου, Α.Κοζώνη, Σ.Τσουφλίφου
Συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες μας, για την θαυμάσια εικόνα που παρουσιάζουν.

Αστέρας Γρεβενών

Δείτε ακόμα