Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

H πρώτη συγκέντρωση του Αστέρα Γρεβενών (VIDEO)

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα (28/08) η πρώτη συγκέντρωση του Αστέρα Γρεβενών για τη νέα αγωνιστική περίοδο με μεγάλη «δίψα» για μια πετυχημένη χρονιά.

Με νέα πρόσωπα την πασέρ Αλεξάνδρα Γκουντιού, την διαγώνια Ολυμπία Γκουντιού, την ακραία Μαίρη Κόλλια και την κεντρικό Μαρία Μιμίκου, ξεκίνησε η προετοιμασία του Αστέρα Γρεβενών στο δημοτικό στάδιο της πόλης.
Το παρών έδωσε ο πρόεδρος Ιορδάνης Καραϊορδανίδης που ευχήθηκε υγεία για την νέα αγωνιστική σεζόν, καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς βέβαια, χωρίς προβλήματα και τραυματισμούς.

Οι προπονητές Χρήστος Χαντές και Σάκης Τσιμπέρης βρισκόταν στην ευχάριστη θέση να έχουν σχεδόν όλες τις αθλήτριες στην διάθεσή τους και ευχήθηκαν και αυτοί μια αγωνιστική χρονιά με υγεία πάνω απ’ όλα. Οι δύο τεχνικοί μίλησαν για τον στόχο της ομάδας που είναι το πρωτάθλημα, για τον καλό χαρακτήρα και την ηρεμία που πρέπει να παρουσιάζει η ομάδα και αφού εξέφρασαν την εμπιστοσύνη τους πως ο Αστέρας θα διανύσει μια επιτυχημένη χρονιά λόγω του άριστου δυναμικού σε όλο το ρόστερ του, ξεκίνησαν την πρώτη προπόνηση της σεζόν.​

Να υπενθυμίσουμε ότι ξεκίνησαν οι εγγραφές για την ακαδημία του Αστέρα, καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής τις ώρες 17:30 με 19:00, στο κλειστό γυμναστήριο του 1ου Λυκείου (εκεί όπου γίνονται οι προπονήσεις).
Με κάθε εγγραφή δώρο, ένα box volley kid.
Τηλέφωνα επικοινωνίας: Σάκης Τσιμπέρης 6972773581, Χρήστος Χαντές 6970035131, Κατερίνα Τσάτσα 6944424329.