Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Και τώρα αρχίζει η επιστράτευση !!!

Όποιος θέλει να κοιτάει πίσω απο το πίνακα του σκόρ , βλέπει ότι το σημαντικότερο σημείο των δύο πρώτων τελικών της volleyleuge , δεν είναι η υποτιθέμενη ανάσταση του ΠΑΟΚ , άλλα τα άδεια γήπεδα . Ρέντης και Παλατάκι ήταν επιδεικτικά άδεια κι αυτό γιατί φέτος οι δύο ομάδες δεν έχουν να προσφέρουν πολλά πράγματα στο κοινό του Βόλεϊ .Παρακολουθούμε το χειρότερο πρωτάθλημα όλων των εποχών με διαφορά . Αυτά τα δύο γήπεδα όμως θα είναι επιδεικτικά γεμάτα στα επόμενα δύο παιχνίδια . 
Κι αυτό γιατί απ’τη μία ο Πρόεδρος – Δήμαρχος ταΐζει ολόκληρες στρατιές , ακριβώς για να τις έχει έτοιμες για  επιστράτευση όταν χρειάζονται όπως  τώρα κι απ’την άλλη οι Παοκτσήδες ( Με τη προτροπή και του ” Θείου ” ) θα γέμιζαν και το Κολοσσαίο για να δουνε την ομάδα τους να παίρνει πρωτάθλημα απ’τον Ολυμπιακό ακόμα και αν επρόκειτο για τελικό Baseball . 
Όλα αυτά όμως δεν έχουν καμία σχέση και θέση με το αγαπημένο μας βόλεϊ  , παρά μόνο με το ελληνικό ποδόσφαιρο , και τέτοιες πρακτικές μόνο να το βλάψουν μπορούν μακροπρόθεσμα .
Όσο για τα αγωνιστικά τι να λέμε τώρα . Οι ομάδες τις volleyleuge , κάθε αγωνιστική ξεγυμνώνονται η μία μετά την άλλη . Μετά το ξεγύμνωμα του κουτσού Παναθηναϊκού των 4,25 παικτών στα ημιτελικά , ήρθε η συνέχεια της ανημποριάς του φετινού ΠΑΟΚ στο 1ο τελικό . Χτές ήταν η σειρά του Ολυμπιακού που όπως έχω ξαναπεί , αν του χαλάσεις την υποδοχή , οπότε και τη γρήγορη δημιουργία απ΄το 3 , δεν είναι είναι τίποτα το ιδιαίτερο σαν ομάδα . Βέβαια η πίεση στο σέρβις δεν είναι ένα στοιχείο που μπορείς να βασιστείς για να πάρεις ολόκληρη σειρά τελικών , οπότε ο ΠΑΟΚ των γυρολόγων και των ” παιχταράδων ” που κλατάρουν μετά το 2ο σετ , πρέπει να βάλει κι άλλα όπλα στη φαρέτρα του για να απειλήσει πραγματικά . Το θέμα όμως είναι να μη δούμε ασχήμιες απο τους στρατούς που θα επιστρατευτούν στα επόμενα παιχνίδια . Κλείνω θυμίζοντας την ωραία εικόνα του τελικού κυπέλου των Γυναικών . Από τη μία ο υπέροχος λαός του Πανάξιου Παναξιακού να τραγουδάει ακόμα και μια ώρα μετά την ήτα της ομαδάρας του κι απ’την άλλη λιγοστοί Γνωστοί – Άγνωστοι  σταλμένοι ποδοσφαιρόφιλοι , να χαζεύουν το μεγαλείο του λαού της Νάξου . Είμαι σίγουρος ότι σε κάθε pipe φωνάζαν οφσάιντ .
Από αυτό το κοντράστ εγώ διαλέγω να κρατήσω την ομορφιά του ηττημένου γιατί αυτό έμαθα από παιδί μέσα στο Βόλεϊ . 
ΚΙ ΑΝ ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ , ΤΟΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ . 
 
 
                                         Λιοσάτος Δ. Θωμάς