Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Το τραγούδι των οπαδών της Φλουμινένσε για την γρεβενιώτισσα Εύα Χαντάβα

Η 26χρονη Ελληνίδα ακραία, γρεβενιώτισσα Εύα Χαντάβα, έχει ήδη εντυπωσιάσει τους οπαδούς της Φλουμινένσε, οι οποίοι της έχουν βγάλει σύνθημα στους ρυθμούς γνωστού βραζιλιάνικου τραγουδιού. (video)

Το τραγούδι “Erva Venenosa” – δηλητηριώδης κισσός σε μετάφραση από την πορτογαλική στην ελληνική γλώσσα – της Rita Lee κυκλοφόρησε το 2000, αλλά παραμένει ακόμη ιδιαίτερα δημοφιλές στη Βραζιλία.
Οι οπαδοί της Φλουμινένσε έχουν εντυπωσιαστεί από τις επιδόσεις της 26χρονης Ελληνίδας ακραίας, Εύα Χαντάβα, και δε χρειάστηκε να περάσει μεγάλο διάστημα για να της βγάλουν σύνθημα. Το “Erva Venenosa” έγινε “”Eva Venenosa”, δηλαδή η “δηλητηριώδης Εύα” και ο ρυθμός διατηρήθηκε. Αυτό το σύνθημα ακούει η Εύα Χαντάβα κάθε φορά που παίζει εντός έδρας.

Το ρεφρέν αναφέρει χαρακτηριστικά:
“Δηλητηριώδης, ε, ε, ε, ε, ε,

δηλητηριώδης Εύα

Είσαι χειρότερη από κροταλία,

το δηλητήριό σου είναι σκληρό”

“Μου το είπαν τα κορίτσια, οπότε την επόμενη φορά το άκουσα κι εγώ. Μου το εξήγησαν. Το διασκεδάζω, το βρίσκω πολύ ευχάριστο. Είναι φανταστικό. Γενικά, αισθάνομαι πολύ καλά εδώ. Θέλω να ανταποδώσω αυτή την αγάπη στον κόσμο. Η ομάδα λειτουργεί πολύ καλά, είμαι πολύ χαρούμενη εδώ γιατί η ομάδα έπαιξε καλά την προηγούμενη φορά.

Κι όταν παίζουμε έτσι, είμαι βέβαιη ότι μπορούμε να νικήσουμε όλες τις ομάδες. Οι ομάδες που βρίσκονται στις πρώτες θέσεις της κατάταξης (σ.σ η Φλουμινένσε βρίσκεται στην 7η θέση) έχουν καλές παίκτριες. Αλλά εάν συνεχίζουμε να νικάμε, θα ανέβουμε πιο ψηλά”, υποστήριξε η Εύα Χαντάβα.

 

πηγη:m.sport24.gr