Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Τεντόγλου: «Να μην το βάζουν κάτω τα παιδιά»

Λίγο πριν από τις 23:00 του Σαββάτου (26/8) έφτασαν στην Ελλάδα οι Έλληνες πρωταθλητές του στίβου, από τη Βουδαπέστη. Εκεί όπου ο Μίλτος Τεντόγλου για ακόμα μία φορά άφησε άφωνο όλο τον πλανήτη, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στο μήκος. Ο κορυφαίος άλτης στον κόσμο αυτή τη στιγμή, με άλμα στα 8,52μ. κατάφερε να ξεπεράσει τους αντιπάλους του και να ανέβει στο πρώτο σκαλί του βάθρου, κάνοντας ξανά υπερήφανους όλους τους Έλληνες.

Τεντόγλου: «Να μην το βάζουν κάτω τα παιδιά»

Ο Μίλτος Τεντόγλου στις δηλώσεις που έκανε, έδειξε για ακόμη μια φορά τον χαρακτήρα του. Στη δική του τοποθέτηση στάθηκε μόνο στα παιδιά της αποστολής που δε γύρισαν με κάποιο μετάλλιο, αναλύοντας γιατί δεν πρέπει να το βάζουν κάτω!

«Να πω για τα υπόλοιπα παιδιά της αποστολής, δεν είμαστε μόνο εγώ και η Αντιγόνη. Όσοι βλέπετε μόνο τα μετάλλια κι όχι τα παιδιά που προσπαθούν, που ήταν εκεί γιατί είναι δύσκολο να πας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Αυτό ήταν το τέταρτο δικό μου Παγκόσμιο, το πρώτο που κέρδισα. Στο προηγούμενο ήμουν τέταρτος και στα άλλα δύο όπως τα υπόλοιπα παιδιά που δεν τα πήγαν καλά. Έτσι είναι ο αθλητισμός, θέλει εμπειρία, θέλει χρόνια, θέλει προσπάθεια. Να μην το βάζουν κάτω τα παιδιά».