Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Αποθέωση Μίλτου Τεντόγλου από Εμιγιάν!

Χθες το βράδυ στο στάδιο Πασκουάλ Γκουερέρο του Κάλι είχε περισσότερους από 15.000 θεατές. Μεταξύ αυτών και ένας θρύλος, ο Ρόμπερτ Εμιγιάν ο οποίος…

παρακολούθησε τον τελικό του μήκους και εντυπωσιάστηκε από τον Μίλτο Τεντόγλου.

Ο Αρμένιος με ελληνική καταγωγή, πρόεδρος σήμερα της ομοσπονδίας στίβου της χώρας του, είναι ο κάτοχος του ρεκόρ Ευρώπης στο μήκος με 8.86μ. από το 1987! Στην ιστορία του αθλήματος έχει καταγραφεί ως ο τέταρτος καλύτερος όλων των εποχών πίσω από τους τρεις Αμερικανούς, Πάουελ, Μπίμον και Λιούις.
Αυτός ο θρύλος του παγκόσμιου αθλητισμού εντυπωσιάστηκε από το ταλέντο του Μίλτου Τεντόγλου, αλλά και από την τεχνική του στο άλμα. «Μπράβο στην Ελλάδα που έχει τέτοιο ταλέντο. Αυτός ο αθλητής σας θα πετύχει σπουδαία πράγματα» δήλωσε με τα ελληνικά που γνωρίζει ο Εμιγιάν και συμπλήρωσε «χρειάζεται να βελτιώσει μερικά πράγματα, κυρίως σε τεχνικά θέματα. Μου αρέσει όμως γιατί έχει παρόμοι στιλ με εμένα» τόνισε ο Εμιγιάν ο οποίος στο τέλος, παρά την 5η θέση που κατέλαβε τελικά ο Τεντόγλου, τον ξεχώρισε μαζί με τον Αυστραλό ως τα μεγαλύτερα ταλέντα με προοπτική από όλους τους φιναλίστ του μήκους!

 

sportsfeed