Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Θρίαμβος του Γ. Παπαϊωάννου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

Γιώργος Παπαϊωάννου Νέα μεγάλη επιτυχία για το γρεβενιώτικο κλασσικό αθλητισμό που φέτος δίνει διαρκώς τα διαπιστευτήριά του και κάνει τους πατριώτες μας περήφανους.

 

Ο Γιώργος Παπαϊωάννου μετά από μια συγκλονιστική εμφάνιση στέφθηκε πανελληνιονίκης στο Πρωτάθλημα Παμπαίδων Α’ που διεξήχθη στα Γιαννιτσά, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση στο αγώνισμα των 1000 μέτρων με επίδοση 2′ 40” 95 και πετυχαίνοντας νέο ατομικό ρεκόρ.

 

Στην πρώτη του ενεργή αγωνιστικά χρονιά, ο Γιώργος πραγματοποιώντας μια απίστευτη υπέρβαση, κατέκτησε την πρωτιά στην κατηγορία του και ολοκλήρωσε μια σεζόν γεμάτη από επιτυχίες που τον καθιέρωσαν στην ελίτ των δρομέων μεσαίων αποστάσεων της κατηγορίας του και όχι μόνο αφού ο αθλητής βρίσκεται πια στην κορυφή σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα ανεξαρτήτως ηλικίας.

Αναμένουμε με ενθουσιασμό την εξέλιξή του στα επόμενα χρόνια, αφού έδειξε ότι μπορεί συνεχίζοντας τη σκληρή δουλειά να μας κάνει περήφανους, κατακτώντας την κορυφή στις εγχώριες διοργανώσεις.

Υπό την εξαιρετική καθοδήγηση του προπονητή του Σαράντη Μαρκόπουλου ο αθλητής του Γυμναστικού Συλλόγου Γρεβενών είναι βέβαιο ότι με σκληρή δουλειά θα πρωταγωνιστήσει αναδεικνύοντας το ταλέντο του και θα κερδίσει μια θέση στους καλύτερους του αγωνίσματος.

Ο γρεβενιώτες με ενθουσιασμό βλέπουν πλέον τον ένα μετά τον άλλο αθλητές επιπέδου να καταπλήσσουν το πανελλήνιο, να σαρώνουν τα μετάλλια στα πρωταθλήματα όλων των κατηγοριών και να αφήνουν υποσχέσεις για μια εκπληκτική συνέχεια.