Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Τέλος σαιζόν με αγωνιστική πρωτιά για την Χαϊδω Καρανίκου

Με την πρώτη θέση που κατέλαβε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κορασίδων,  που έγινε στην Λάρισα, τελείωσαν και οι φετινές αγνωστικές υποχρεώσεις για την Χάϊδω Καρανίκου.

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις  τελείωσαν για την Χαϊδω Καρανίκου με επιτυχία  στην Λάρισα όπου διεξήχθη το Σαββατοκύριακο το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κορασίδων, αφού…

κατέλαβε την πρώτη θέση στο αγώνισμα της, με άλμα στο 1,69. Για την Χαϊδω ήταν μία πολύ γεμάτη χρονιά, με πολλές εμπειρίες, αφού συμμετείχε από τον Φεβρουάριο σε δέκα πέντε αγώνες στην Ελλάδα και το εξωτερικό στα πλαίσια των Εθνικών Ομάδων!!.

Σε επικοινωνία που είχαμε μαζί της μας δήλωσε: «ήταν ένα δύσκολο και μεγάλο ταξίδι για μένα η φετινή χρονιά με πολλές αγωνιστικές υποχρεώσεις στις οποίες κατάφερα να έχω καλές επιδόσεις και να παραμείνω μέσα στους στόχους μου. Να ευχαριστήσω τον Σύλλογο μου ΓΑΣ Αλεξάνδρεια και τον προπονητή μου κ. Θωμά Πάντο για την προσπάθεια που κάναμε μαζί, επίσης να ευχαριστήσω και τον γιατρό κ. Δημήτριο Ψευτογκά  για την ιατρικές του συμβουλές»

 

Εμείς να της ευχηθούμε καλή ξεκούραση και καλή συνέχεια.

 

 

ΛΟΥΚΑΣ ΝΙΚΟΥ