Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Στην ενδέκατη θέση των ΠΚ ο Γ.Σ.Γρεβενών στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παγκορασίδων

Σαράντα βαθμούς κατάφερε να συγκεντρώσει η ομάδα στίβου των Παγκορασίδων του Γ.Σ.Γρεβενών στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της Κατηγορίας που έγινε στην Θεσσαλονίκη της 6 και 7 Ιουλίου. Οι βαθμοί που συγκεντρώθηκαν από την ομάδα στίβου των Παγκορασίδων του Γ.Σ.Γρεβενών έδωσαν στην ομάδα μας την ενδέκατη θέση στις ΠΚ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα…

του Βορείου Ομίλου.

Την πρώτη ημέρα των αγώνων η Ελένη Κουτσαλιάρη εξασφάλισε την συμμετοχή της στον τελικό του μήκους, με το μεγαλύτερο άλμα του προκριματικού, στα 5μ. 40εκ. Στον τελικό του αγωνίσματος η αθλήτρια του Γ.Σ.Γρεβενών κατάφερε το εντυπωσιακό 5μ. 75εκ. επίδοση που της έδωσε την νίκη και το χρυσό μετάλλιο.
Η Ευαγγελία Ζωγράφου με χρόνο 1:45:44 κέρδισε την τέταρτη θέση στα 600μ. επίσης τέταρτη τερμάτισε και η Αλεξάνδρα Πλήκα στα 1000μ. με επίδοση 3:28:90.
Την δεύτερη ημέρα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος ο Γ.Σ.Γρεβενών είχε δύο συμμετοχές, της Ελένης Ιορδανίδου και της Ελένης Κουτσαλιάρη στους προκριματικούς των 80μ. Στον τελικό αγωνίσθηκε η Ελένη Κουτσαλιάρη και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο με χρόνο 10:78.
Ικανοποιημένος είναι ο τεχνικός του στίβου της ομάδας των Γρεβενών, Σαράντης Μαρκόπουλος καθώς οι αθλήτριες που αγωνίσθηκαν βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο και υπάρχει το κλίμα για να καταφέρουν περισσότερα στο μέλλον.

 

www.gsgrevenon.gr