Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Γ.Ε.Γρεβενών: Αυτονόητο καθήκον η προμήθεια αθλητικού υλικού στο ΔΑΚ

Δεν ήμουνα ποτέ fan των συγχαρητηρίων μηνυμάτων από τους θεσμικούς φορείς προς τους αθλητές μας που με τις διαρκείς επιτυχίες τους διαφημίζουν τον τόπο μας παντού στην Ελλάδα και όχι μόνο.
Το θεωρώ έτσι κι αλλιώς υποκριτικό και κενό νοήματος, γνωρίζοντας εξάλλου ότι εν μέσω θερινής ραστώνης ενδημεί χαλάρωση που δε δίνει χώρο για την ενεργοποίηση των σχετικών αντανακλαστικών.
Αποφασίσαμε λοιπόν την επομένη κιόλας μιας μεγάλης μέρας για τον γρεβενιώτικο κλασσικό αθλητισμό, και μετά από σχετική συνεννόηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού και Αθλητισμού Αντώνη Δασκαλόπουλο, να καταθέσουμε αίτημα προς την Περιφερειακή Ενότητα με την οποία ζητούμε απλώς το αυτονόητο: Να χορηγηθεί προς το Δ.Α.Κ.Γρεβενών το ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ αθλητικό υλικό (στρώμα ύψους, εμπόδια, σφαίρες, ακόντια κλπ) για τη σωστή εκγύμναση και την αξιοπρεπή προπόνηση των αθλητών μας, αλλά και για την διοργάνωση αθλητικών συναντήσεων στα Γρεβενά. Είναι ένα αίτημα άμεσης προτεραιότητας, γι’ αυτό το λόγο θεωρούμε απαραίτητη τη συνεργασία των τοπικών μας αρχόντων για την αίσια ευόδωσή του. Θα είναι γι’ αυτά τα παιδιά που μας κάνουν περήφανους μια δικαίωση και θα δημιουργήσει μια αίσθηση συνέχειας και εξέλιξης που την αξίζουν, τη δικαιούνται και την απαιτούν!!!!!!!

 

Μενέλαος Παπαϊωάννου 
πρόεδρος Γ.Ε.Γρεβενών