Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Ευχαριστήριο της Οργανωτικής Επιτροπής «ΑΧΙΛΛΕΙΑ 2018»

Η αυλαία της αθλητικής συνάντησης “Αχίλλεια 2018” έπεσε, οι στιγμές της όμως θα μείνουν ανεξίτηλα χαραγμένες στη μνήμη των γρεβενιωτών φιλάθλων που γέμισαν το ΔΑΚ Γρεβενών, των συντελεστών, και κυρίως των 450 αθλητών που πλημμύρισαν το γήπεδο και έστειλαν το μήνυμα του μεγαλείου του κλασσικού αθλητισμού και του πνεύματος του ευ αγωνίζεσθαι στην κορυφαία έξαρσή του. Πέρα από τις εξαιρετικές όμως επιδόσεις των συμμετεχόντων, την αθρόα προσέλευση των συμπολιτών μας που γέμισαν τις κερκίδες του ΔΑΚ και τις τιτάνιες προσπάθειες των προπονητών και των συντελεστών της εκδήλωσης, το μεγαλειώδες κέρδος νομίζουμε πως αφορά την εθελοντική συνεισφορά δεκάδων ανθρώπων και την αλληλεγγύη με την οποία διέγραψαν την τροχιά των αγώνων και διαμόρφωσαν την εξαιρετική λειτουργία τους. Θα θέλαμε να τους ευχαριστήσουμε όλους για το πνεύμα συνεργασίας που μας συγκίνησε και έδειξε το δρόμο του πολιτισμού και της αξιοπρεπούς αυτενέργειας.
Αναφερόμενοι σε κάποιους απ’ αυτούς τιμάμε το συμμετοχικό ρεύμα που μας καθήλωσε. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε
-Τους ακούραστους εργάτες του αθλητισμού Γιάννη και Δημήτρη Δρουδάκη αλλά και το νεότερο της οικογένειας Αλέξανδρο Δρουδάκη, καθώς και το Γρηγόρη Μπαχτσεβάνο, για τους οποίους τα λόγια είναι φτωχά για να περιγράψουν το ασίγαστο πάθος και την προσφορά τους
-Τους γυμναστές Λάζαρο Πενλίδη, Ελένη Νταγκούμα, Δημήτρη Μιχαλόπουλο, Δημήτρη Ζαψαλή, Βασίλη Μπατσίλα, Θόδωρο Παπαθανασίου, Μιχάλη Μιχαλόπουλο, Χρήστο Πλήκα, Νίκο Τάκα και Βασιλική Παπανίκου, Γιώργο Οικονόμου, Τασία Παπαναούμ, Γιάννα Πρώϊου και Μυροφόρα Παπαδοπούλου για τη μεθοδική, υπεύθυνη και αξιοπρεπή συνεισφορά τους
-Τους δεκάδες Συλλόγους, τους προπονητές και τους αθλητές τους για την υποδειγματική παρουσία τους
-Τα μέλη του Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ Ιάκωβο Πετσούλα και Θανάση Ράπτη για την ουσιαστική τους στήριξη
-Το Σύλλογο των Δρομέων Υγείας Γρεβενών και τον Πρόεδρό τους Χρήστο Τσιαρσιώτη, χωρίς την αλληλέγγυα συνδρομή των οποίων οι Αγώνες μας θα στερούνταν πολύτιμες υπηρεσίες.
-Τους επώνυμους και ανώνυμους ανθρώπους που βρέθηκαν στο γήπεδο, από τους οποίους λάβαμε τα ενθαρρυντικά μηνύματα για την επιτυχή ολοκλήρωση των προσπαθειών μας.
– Τους Στέργιο Ζαμανάκο, Μαρία Παπανίκου και Γιώργο Πασσιά για την ευγενική χορηγία τους.
Υποσχόμαστε ότι τα Αχίλλεια θα ριζώσουν στον κοινωνικό ιστό της πόλης και θα αποτελέσουν έναν από τους μεγαλύτερους πρεσβευτές της και τα επόμενα χρόνια θα καταξιωθούν στις συνειδήσεις των ανθρώπων του στίβου ως ένα από τα καλύτερα μήτινγκ κλασσικού αθλητισμού πανελληνίως. Με την ενεργότερη στήριξη των πολιτικών, αυτοδιοικητικών και εκκλησιαστικών φορέων μας, δεσμευόμαστε να μετατρέψουμε τα Γρεβενά σε έναν ουσιαστικό πόλο έλξης και να καταστήσουμε τα Αχίλλεια πρότυπο διεξαγωγής αθλητικών εκδηλώσεων.