Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Επιτυχιών συνέχεια για τη Γ.Ε.Γρεβενών

Άλλη μια εξαιρετική παρουσία για τους νεαρούς αθλητές μας αυτή τη φορά στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Παμπαίδων-Παγκορασίδων που διεξήχθη στα Γιάννενα το Σάββατο 21-4-2018.
Παρά τους τραυματισμούς και τις ατυχίες, η εμφάνιση της ομάδας ήταν για μια ακόμα φορά εντυπωσιακή, όπως εντυπωσιακή ήταν και η συγκομιδή μεταλλίων και τιμητικών θέσεων που έφεραν τη Γ.Ε.Γρεβενών στην 6η θέση της τελικής κατάταξης από τα 30 Σωματεία που έλαβαν μέρος.
Συγκεκριμένα κατακτήσαμε δύο χρυσά μετάλλια (Β.Τζιόλας στα 300μ εμπόδια και Ευ.Τζιώρα στη δισκοβολία) και τρία χάλκινα (Γ.Πάτσικας στο μήκος.-Γ.Ντίνα στα 600μ-Ν.Βασιλοπούλου στα 300μ.εμπόδια).
Επίσης στους ίδιους αγώνες έπιασαν τα όρια πρόκρισης για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της κατηγορίας ο Βασίλης Τζιόλας καθώς και η ομάδα σκυταλοδρομίας 4Χ80μ. παμπαίδων και προστέθηκαν στους αθλητές που από πέρσι ξεπέρασαν τα σχετικά όρια (Σπύρος Μακρυδάκης-Στέλλα Παπαστεργίου-Εβίνα Τζιώρα).
Η διοίκηση του Συλλόγου συγχαίρει όλους τους συμμετείχαντες αθλητές της για την προσπάθειά τους και τους εύχεται καλή συνέχεια!!!!!