Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει η Γ.Ε.Γρεβενών!!

Φορτωμένοι με εμπειρίες αλλά και με μετάλλια γύρισαν οι νεαροί αθλητές της Γυμναστικής Ένωσης Γρεβενών από τα Γιάννενα, όπου πραγματοποιήθηκαν με εξαιρετική επιτυχία οι αγώνες “12η Δωδωναία συνάντηση” που διοργάνωσε ο Σύλλογος ΕΚΑ Δωδώνη το Σάββατο 14 Απριλίου.
Η εμφάνιση της Γ.Ε.Γρεβενών σκόρπισε χαμόγελα, άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις και έδωσε το στίγμα της προπονητικής προσπάθειας σε βάθος που πραγματοποιείται στο Σύλλογό μας.
Συνολικά το Σωματείο κατέκτησε 4 χρυσά μετάλλια, 3 ασημένια και ένα χάλκινο ξεπερνώντας τις προσδοκίες μας.
Αναλυτικά τα μετάλλια κατέκτησαν:


Χρυσά:
Μακρυδάκης Σπύρος: 150μ. παμπαίδων
Τζιόλας Βασίλης: 300μ. εμπόδια παμπαίδων
Ισαακίδης Ανέστης: Άλμα σε μήκος mini παμπαίδων
Τσίγκα Ιωάννα:Άλμα σε μήκος mini παγκορασίδων
Ασημένια:
Βασιλοπούλου Νικολέτα: 300μ. εμπόδια παγκορασίδων
Λόλας Βαγγέλης: 600μ. παμπαίδων
Πασπαστεργίου Στέλλα: Άλμα σε μήκος παγκορασίδων
Χάλκινο
Πάτσικας Ιωάννης :Άλμα σε μήκος παμπαίδων
Επίσης εντυπωσίασαν στους αγώνες και οι λιλιπούτειοι αθλητές του Συλλόγου μας (κατηγορία προ-mini) που κέρδισαν κι αυτοί μετάλλια αλλά και ζεστό χειροκρότημα από τους θεατές.

geg 4 18a

Την ίδια μέρα στη Δεσκάτη η ομάδα παμπαίδων β’- παγκορασίδων β” συμμετείχε στον πρώτο διασυλλογικό αγώνα της κατηγορίας. Η νέα φουρνιά των αθλητών μας επέστρεψε κι αυτή με πλήθος μεταλλίων σε όλα τα αγωνίσματα και κατέλαβε πανηγυρικά την πρώτη θέση στην τελική κατάταξη από τους Συλλόγους της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών.

Σ’ όλους τους νεαρούς αθλητές μας που αγωνίστηκαν το Σάββατο, το Σωματείο δίνει ολόθερμα συγχαρητήρια και εύχεται αγωνιστικές επιτυχίες, προκοπή και δύναμη στους στίβους της ζωής.