Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Θριαμβευτική εμφάνιση της Γ.Ε. Γρεβενών στα Γιάννενα με 8 μετάλλια!!!

Πολυπληθής αλλά και επιβλητική συμμετοχή της Γυμναστικής Ένωσης Γρεβενών στην 11η Δωδωναία Συνάντηση Στίβου που διοργάνωσε για μια ακόμα φορά με απόλυτη επιτυχία ο Σύλλογος “ΕΚΑ Δωδώνη” την Κυριακή 26-3-2017 στο Δημοτικό Γήπεδο “Ζωσιμάδες” Ιωαννίνων.
Πάνω από 55 αθλητές του Συλλόγου μας έκαναν αισθητή την παρουσία τους πλημμυρίζοντας με νεανικό πάθος και αισιόδοξα μηνύματα το χώρο διεξαγωγής της πολύ σημαντικής αυτής διοργάνωσης.
Οκτώ μετάλλια, εκ των οποίων τρία χρυσά, τρία ασημένια και δύο χάλκινα καθώς και ατομικά ρεκόρ απ’ όλους τους μικρούς και μεγαλύτερους αθλητές μας παρέδωσαν τα διαπιστευτήρια της Γ.Ε.Γρεβενών και απέδειξαν τη σκληρή δουλειά των προπονητών μας Βαγγέλη Παπανίκου και Γιάννη Σταμπουλίδη. Το Σωματείο μας απέσπασε δίκαια τα εύσημα των διοργανωτών για τη σημαντική παρουσία του αλλά και τη σε βάθος αντιμετώπιση των προκλήσεων του κλασσικού αθλητισμού στην ευρύτερη περιοχή μας. Ευχαριστούμε θερμά τους διοργανωτές και ανανεώνουμε το ραντεβού μας στις υπόλοιπες αγωνιστικές υποχρεώσεις των Συλλόγων μας.