Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Ευχές με… νόημα στο Μίλτο Τεντόγλου!!!

Η εβδομάδα που ξεκινάει είναι για τη Γυμναστική Ένωση Γρεβενών μια βδομάδα περηφάνιας και καταξίωσης. Μια αγωνιστική χρονιά γεμάτη επιτυχίες για το Σύλλογο ολοκληρώνεται εμφατικά στο ανώτατο αθλητικό επίπεδο με τη συμμετοχή του πρωταθλητή μας Μίλτου Τεντόγλου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.
Μέσα από την τιτάνια προσπάθεια και τους θριάμβους του 18χρονου Μίλτου αντικαθρεφτίζονται οι κόποι και οι επιτυχίες όλων των αθλητών και των προπονητών μας σε μια χρονιά που δικαίωσε στο σύνολό της το έργο του Συλλόγου μας, που πρωταγωνίστησε σε όλα τα Πανελλήνια και Διασυλλογικά Πρωταθλήματα, αλλά και σε διεθνείς διοργανώσεις, όπου όλοι ανεξαιρέτως οι αθλητές μας συνέτριψαν τα ατομικά τους ρεκόρ και αποκάλυψε το ταλέντο και τη θέληση του γρεβενιώτη νέου να κατακτήσει την κορυφή, να αγωνίζεται να νικήσει τον εαυτό του και να συναγωνίζεται σε πνεύμα ευγενούς άμιλλας και αθλητικής δικαιοσύνης.
Η καρδιά όλων των ανθρώπων γύρω από τη Γυμναστική Ένωση Γρεβενών βρίσκεται στο Ρίο, όπου ο Μίλτος Τεντόγλου δε θα αισθάνεται μόνος καθώς τον συντροφεύουν οι ευχές και οι ελπίδες όλων μας να πρωταγωνιστήσει και να μας κάνει για μια ακόμα φορά περήφανους.
Συνεχίζουμε να πορευόμαστε με το δικό μας συλλογικό τρόπο, πέρα από εύκολους λαϊκισμούς, με μόνη πυξίδα μας το παρόν και το μέλλον του γρεβενιώτικου κλασσικού αθλητισμού. Καλή επιτυχία στο παλικάρι μας!!!!!!!