Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Πρωτοβουλία για την οικονομική ενίσχυση του Γρεβενιώτη αθλητή του στίβου Μίλτου Τεντόγλου

Πρωτοβουλία για την οικονομική ενίσχυση του Γρεβενιώτη φέρελπι αθλητή του στίβου Μίλτου Τεντόγλου για απαραίτητα έξοδα συμμετοχής του ίδιου και του προπονητή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες και την απονομή τιμητικής διάκρισης των αθλητών από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας που θα συμμετάσχουν στην επερχόμενη Ολυμπιάδα, παίρνει το Περιφερειακό Συμβούλιο. Όπως παρουσιάστηκε από τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου αμέσως μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες θα υπάρξει ειδική εκδήλωση τιμής των αθλητών που θα συμμετάσχουν στην Ολυμπιάδα, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα στην Π.Ε. Κοζάνης.

Ο Περιφερειάρχης και οι επικεφαλής των Συνδυασμών «συνόδευσαν» με τις ευχές τους, τους Δυτικομακεδόνες αθλητές και τους Έλληνες αθλητές για καλή επιτυχία.

Ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Βόσδου μεταξύ άλλων ζήτησε από το Περιφερειακό Συμβούλιο να καταγγείλει το γεγονός πως η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και το Υπουργείο δεν χρηματοδοτεί τον αθλητή ώστε να παραστεί ο προπονητής του στην Ολυμπιάδα και δεν δείχνει όπως είπε την απαιτούμενη ευαισθησία, κάτι που προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις στο Σώμα.

Από την πλευρά του ο Περιφερειάρχης ζήτησε να παρθεί πρωτοβουλία και να ενημερωθούν οι αρμόδιοι (ΣΕΓΑΣ, Υπουργείο, Γεν. Γραμματεία) για τη χρηματοδότηση του αθλητή, ώστε τελικώς να τον συνοδεύσει στην Ολυμπιάδα ο προπονητής του.

kozan.gr

gfgfgf

fdffdfd