Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Αχίλλεια 2016: Μια αθλητική πανδαισία!!!!! (video)

Πέταξε στα 7.98μ. ο Τεντόγλου!

Τα Γρεβενά έζησαν μια πραγματική αθλητική πανδαισία την Τετάρτη 25 Μαϊου 2016. Στο Δημοτικό Γήπεδο της πόλης κληθήκαμε να παρακολουθήσουμε την αναβίωση των αγώνων στίβου «Αχίλλεια», αλλά αυτό που αποκομίσαμε ήταν ένα ονειρικό απόγευμα.
Το νέο ταρτάν αποδείχθηκε ιδιαίτερα φιλόξενο για τους πάνω από 200 αθλητές από 17 Σωματεία όλης της χώρας, αλλά και για τους μαθητές των Δημοτικών Σχολείων που πλημμύρισαν το γήπεδο και πρόσφεραν τα πιο αισιόδοξα μηνύματα στους θεατές που γέμισαν το Δ.Α.Κ. Γρεβενών.
Εκπληκτικές επιδόσεις (κορυφαία όλων το 7,98 του Παγκόσμιου Μίλτου Τεντόγλου στο μήκος), πνεύμα υγιούς συναγωνισμού και αλληλεγγύης, ένα πρωτόγνωρο για τον τόπο μας αθλητικό πανηγύρι. 

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές, στους ανθρώπους που εθελοντικά βοήθησαν στο τόσο δύσκολο εγχείρημα, αλλά κυρίως στη νεολαία μας, που για μια ακόμα φορά δείχνει το δρόμο της αξιοπρέπειας, της φιλίας και του αγωνιστικού προσανατολισμού.
Αδημονούμε να παρακολουθήσουμε τους επόμενους αγώνες κλασσικού αθλητισμού στα Γρεβενά που αντιστέκονται και πρωτοπορούν.
Και του χρόνου παιδιά!!!!!

 

Ευχαριστούμε τους Χρ.Τσιαρσιώτη και Χρ.Δημάδη για τις ομορφες φωτογραφίες τους

Δειτε τα video  του greveniotis.gr που σε  συνεργασία με το efly.com.gr

σας προσφέρουν στιγμιότυπα από εναέριες βιντεολήψεις