Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

ΣΕΙΡΗΝΕΣ – ΒΟΛΟΣ 2004 (0-1) με 2 χαμένα πέναλτι για την ομάδα των Γρεβενών (video-δηλώσεις)

Η ομάδα μας, στην καλύτερη της εμφάνιση από την περσινή αγωνιστική περίοδο έως και σήμερα δεν κατάφερε να πάρει κάποιο θετικό αποτέλεσμα!

Η φιλοξενούμενη ομάδα εκμεταλλεύτηκε το μοναδικό λάθος της ομάδας και προηγήθηκε στο 3ο μόλις λεπτό με γκολ της Τσούκα, μετά από σέντρα-σουτ της Κέκου.

Από κει και πέρα οι Σειρήνες είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και με έναν επιθετικό μονόλογο οδήγησε την αντίπαλη ομάδα να παίξει με βαθιές μπαλιές χωρίς να δημιουργεί προβλήματα στην άμυνα μας!

Οι Σειρήνες κυνήγησαν το γκολ, έχασαν ευκαιρίες με κορυφαία όλων για το πρώτο ημίχρονο, όταν στο 15’ η Κοκμοτού ανέτρεψε την Τάσιου, που εκτέλεσε το πέναλτι, αλλά η Τσιλίκα ήταν παρούσα και απέκρουσε, με αποτέλεσμα να κρατήσει το 0-1 για την ομάδα της.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας πίεσε ακόμα περισσότερο, έκλεισε στο μισό γήπεδο τον Βόλο και έχασε τεράστια ευκαιρία να σώσει την παρτίδα όταν στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης η Νάνου χρεώθηκε με χέρι μέσα στην περιοχή, αλλα η Μποζιάρη δεν κατάφερε να σκοράρει από το σημείο του πεναλτι!

Σειρήνες Γρεβενών: Μπουρτούνη, Δάδιου, Αγγελίδου, Μουρατίδου, Ισπογλίδου, Κελεμένι, Αμαραντίδου, Τάσιου, Φραγκοπούλου, Κωσταρέλα, Βλάχου Αγωνίστηκαν επίσης οι Μπόζιαρη και Μπούκα ως αλλαγές.

Βόλος 2004 (Κουσκούνη): Τσιλίκα, Κοκμοτού, Νικοπούλου, Σύρμου (85’ Καρακάνα-87’ λ.τρ. Μπάρτζου), Ζήγρα, Κατσιγιάννη, Τσούκα, Γκέκα (46’ Νάνου), Κ

φωτογραφίες ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΗΜΑΔΗΣ

Στην ΕΠΣ ΓΡΕΒΕΝΏΝ οι μπάλες έρχονται από τον ουρανό….

Δείτε ακόμα