Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ : Φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και  την άνοδό  στην Α’ Εθνική. (βίντεο-φωτογραφίες)

Σε πανηγυρικό κλίμα έγινε η απονομή του πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Β’ Κατηγορίας γυναικών στις Σειρήνες Γρεβενών. Η γυναικεία ομάδα που εκπροσώπησε επάξια τον νομό στις εθνικές κατηγορίες τερμάτισε πρώτη και αήττητη, παίρνοντας την άνοδο για την Α’ Κατηγορία.

Στο ενωσιακό γήπεδο έγινε φιλικό με την γυναικεία ομάδα του ΠΑΟΚ, η οποία κατέκτησε φέτος το πρωτάθλημα στην Α’ Κατηγορία. Ο ΠΑΟΚ νίκησε 2-0, αλλά αυτό μικρή σημασία είχε.

Το παρών έδωσαν σε αυτή τη φιέστα των Σειρήνων ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δαβίδ, ο βουλευτής του νομού Ιωάννης Γιάτσιος, ο αντιπεριφερειάρχης Θανάσης Φωλίνας, ο δήμαρχος Γιώργος Δασαμάνης, ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ Στέργιος Αντωνίου και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Δημοσθένης Κουπτσίσης.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης, τιμήθηκαν και οι γιατροί Αθ. Λιάντσης και Κ. Μαγιάννης, που βρίσκονται πάντα δίπλα στην ομάδα και προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.

Ξεχωριστό χρώμα έδωσαν και οι φίλοι του ΠΑΟΚ από τον σύνδεσμο Γρεβενών, που είχαν την ευκαιρία να χειροκροτήσουν την επιτυχημένη γυναικεία τους ομάδα

-Κ.Μάρκου-

φωτο: Χρήστος Δημάδης