Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Οι δηλώσεις του Μίλτου Τεντόγλου

«Ο αγώνας ήταν χάλια, ούτε στον χειρότερο εχθρό δεν εύχομαι να κάνει τελικό το πρωί. Ήταν πολύ δύσκολο, δεν είχα καμία όρεξη. Προσπαθούσα να ενεργοποιηθώ. Προσπαθούσα να κάνω ότι καλύτερο μπορώ, αλλά δεν έβγαινε η επίδοση με τίποτα. Πολύ κακός αγώνας. Εγώ έχω ξανακερδίσει αυτόν τον αγώνα σε αντίθεση με τους αντιπάλους μου, οι οποίο είναι πιο πεινασμένοι από μένα. Εγώ πρέπει να βρω όρεξη και πολλές φορές οι δυσκολίες για να τη βρεις είναι μεγάλες. Νόμιζα ότι ήμουν σε πανελλήνιο ή βαλκανικό, δεν τον ευχαριστήθηκα καθόλου.

Το χρυσό μετάλλιο δεν με ένοιαζε, θα μπορούσε να πάει πολύ καλύτερα αν ήταν απόγευμα ο αγώνας. Πιστεύω ότι είμαι σε καλό επίπεδο, το καλοκαίρι θα είμαι πιο δυνατός, θα ξεκινήσω πιο νωρίς τους αγώνες από την Ντόχα. Κάποιοι συναθλητές μου επέλεξαν να μην κατέβουν σε όλους τους αγώνες, εμένα μου αρέσει να πηγαίνω σε όλους τους αγώνες. Και στο ευρωπαϊκό και στους Ολυμπιακούς θα είμαι εκεί».

Για το τι κρατάει ο ίδιος από τον αγώνα: «Κρατώ ότι ήταν πολλοί Έλληνες στις κερκίδες και χειροκροτούσαν. Ο αγώνας ήταν χάλια». 

Δείτε ακόμα