Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Οι αθλητές της Εθνικής μας Ομάδας Πυγμαχίας Παίδων – Κορασίδων τίμησαν το εθνόσημο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα!

Έπεσε χθες 30/7/2023 η αυλαία του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Πυγμαχίας Παίδων – Κορασίδων με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μιας και ο Εθνικός μας Ύμνος 🇬🇷 ακούστηκε μέσα στο Olimpia Sports Hall, στο Πλοέστι της Ρουμανίας και οι καρδιές ❤️ όλων μας πλημμύρισαν από συγκίνηση και υπερηφάνεια‼️! 

Ο απολογισμός όλων αυτών των ημερών ήταν θετικότατος, παρά το γεγονός ότι σε κάποιες περιπτώσεις οι αθλητές δικαιολογημένα άξιζαν κάτι καλύτερο. Πιο αναλυτικά ο Φωτιάδης Εμμανουήλ πανάξια ανέβηκε στο πιο ψηλό 🔝 σκαλί του βάθρου και πήρε το Χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των 66 κιλών!

Επίσης η Εθνική μας αποστολή χάρη στην μαχητικότητα που επέδειξαν οι αθλητές μας και με την δύναμη της ψυχής τους σε όλους τους αγώνες, κατόρθωσε να πάρει τέσσερις Πέμπτες θέσεις με τους Γιαννακοπούλου Λαμπρινή στην κατηγορία των 52 κιλών,  Κάντζαρη Ουρανία στην κατηγορία των 57 κιλών, Τσεπίδη Αχιλλέα στην κατηγορία των 48 κιλών και Τόπαλο Πέτρο στην κατηγορία των 70 κιλών! Τέλος τρία Χάλκινα μετάλλια πήραν οι αθλητές μας Ντασιονάκη Μαρία-Ευανθία στην κατηγορία των 63 κιλών, Κωνσταντινούδης Νέαρχος Πέτρος στην κατηγορία των 46 κιλών και Πουμπουρίδης Γιάννης στην κατηγορία των 75 κιλών!

 Η Ελληνική Πυγμαχία 🇬🇷🥊 γνωρίζει ανεπανάληπτες ιστορικές στιγμές τα δύο τελευταία χρόνια‼️

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ 👏👏👏 ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ‼️ 

ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ 🙏 ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ‼️