Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

2 Νέες προκρίσεις κολυμβητών για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα

-ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ  ΤΩΝ 7 ΚΟΛΥΜΒΗΤΩΝ-

 

Ο ΑΣ  ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ συμμετείχε στην ημερίδα ορίων αγωνιστικής κατηγορίας στις 21-22 Ιουνίου στο Εθνικό κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Επιτροπής  Κολύμβησης….

 

Ο ΑΣ  ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ συμμετείχε με 7 κολυμβητές όπου πραγματοποίησαν σπουδαία  εμφάνιση.

 Η αθλήτρια Παπανικολάου Χριστίνα  στην κατηγορία Νεανίδων έπιασε το  όριο πρόκρισης στο αγώνισμα 100μ πρόσθιο.

Η κολυμβήτρια Αμανατίδου Μαρίνα στην κατηγορία κορασίδων στο αγώνισμα 50μ ελεύθερο πραγματοποίησε  σπουδαία  εμφάνιση και προκρίθηκε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα. Η αθλήτρια αγωνίζεται για  1 χρόνια  στην κατηγορία κορασίδων.

Στην κατηγορία κορασίδων την πρώτη εμφάνιση και συμμέτοχη  στις κορασίδες πραγματοποίησε η κολυμβήτρια Ζιώγα Δέσποινα στο αγώνισμα 400μ ελεύθερο.

Στην κατηγορία παίδων αγωνίστηκε ο Μπαλντούμης Θωμάς στα αγωνίσματα 200μ και 400μ ελεύθερο.

Η αθλήτρια Δασκαλοπούλου Θεοδώρα στην κατηγορία  παγκορασίδων-Β στην πρώτη  συμμετοχή στην αγωνιστική κατηγορία προκρίθηκε στο αγώνισμα 50μ ελεύθερο ύστερα από εντυπωσιακή εμφάνιση.

Ο αθλητής  Μπαλντούμης Παναγιώτης στην 2 εμφάνιση στην  κατηγορία  παμπαίδων-Β προκρίθηκε  στα 200μ ελεύθερο. Να υπενθυμίσουμε ότι έχει προκριθεί και στα 400μ ελεύθερο.

Στην κατηγορία 12 ετών αγωνίστηκε η αθλήτρια Γιάτσου Δέσποινα στα αγωνίσματα 50μ και 100μ ελεύθερο με πολύ καλή εμφάνιση και στα 2 αγωνίσματα  να αναφέρουμε ότι η αθλήτρια  προετοιμάζεται με την αγωνιστική ομάδα.

Η Αγωνιστική ομάδα συνεχίζει την προσπάθεια στις 6-7 Ιούλιου στον τελευταίο αγώνα πριν  το  πανελλήνιο πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στις 22-27 ΙΟΥΛΙΟΥ στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις στο Μαρούσι.