Euromedica

euromedica ygeia

συμπλευση

Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

vandal

 Ιστορικό βάθρο για τον Λευτέρη Πετρούνια -κατέκτησε το χάλκινο στους κρίκους – πρώτος όλων των εποχών στο συγκεκριμένο αγώνισμα.

Ο Πετρούνιας έγινε ο πρώτος ‘Ελληνας γυμναστής με τρία Ολυμπιακά μετάλλια και πρώτος όλων των εποχών στον πίνακα μεταλλίων στο συγκεκριμένο αγώνισμα.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας πρόσθεσε το τρίτο Ολυμπιακό μετάλλιο στην τεράστια καριέρα του. Με έξοχη εμφάνιση στον τελικό των κρίκων του Ολυμπιακού τουρνουά του Παρισιού, ο Έλληνας πρωταθλητής κατάκτησε το χάλκινο μετάλλιο συγκεντρώνοντας 15.100 βαθμούς.

Ο Πετρούνιας έγινε ο πρώτος Έλληνας γυμναστής με τρία Ολυμπιακά μετάλλια και πρώτος όλων των εποχών στον πίνακα μεταλλίων στο συγκεκριμένο αγώνισμα.

Πρόκειται για το πέμπτο μετάλλιο που κατακτά η Ελλάδα στους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, και το τέταρτο χάλκινο.

Δείτε ακόμα