Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Δρομείς Υγείας Γρεβενών στον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθηνών

Ένα από τα ομορφότερα ταξίδια πραγματοποιήθηκε από τον σύλλογο μας το τριήμερο 11-13/11 και με αφορμή τον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθηνών και τους παράπλευρους αγώνες των 10 και 5 χιλιομέτρων.
Τα περισσότερα μέλη της αποστολής ξεκίνησαν την Παρασκευή το πρωί ομαδικά με λεωφορείο και επέστρεψαν την Κυριακή το βράδυ. Όλοι τερμάτισαν με χαμόγελο στο ιστορικό Καλλιμάρμαρο Στάδιο μέσα σε χειροκροτήματα και επευφημίες από το πλήθος που το είχε κατακλύσει. Ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή ήταν η ανακήρυξη σε επίτιμα μέλη του συλλόγου μας φίλων δρομέων από Ιταλία, Ολλανδία και Γερμανία που είχαν την επιθυμία να αγωνιστούν στον ιστορικότερο αγώνα της χώρας μας με τον σύλλογό μας! Επίσης ξεχωριστή στιγμή ήταν η συμμετοχή και ο τερματισμός του 92 διάχρονου Στέλιου Πρασσά στον μαραθώνιο! Μέσα από τις φωτογραφίες θα διαπιστώσετε κάποια από τα συναισθήματα χαράς, συγκίνησης, ενθουσιασμού και περηφάνιας που αισθάνθηκαν όσοι συμμετείχαν στη μεγάλη γιορτή. Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ αξίζει σε όσους ήταν στο ταξίδι και μας παρότρυναν δίνοντας μας δύναμη για την ολοκλήρωση της προσπάθειας μας!
Σε παρακάτω ανάρτηση θα δείτε όλες τις συμμετοχές των μελών μας εκτός του Στάμου Βαλάντη στον μαραθώνιο και της Κοκότη Αναστασίας στα 5 χιλ.
Επίσης να αναφέρουμε ότι στον μαραθώνιο συμμετείχε η Δρουδάκη Ανδριάνα και στα 10 χιλ. ο Πασχαγιαννίδης Ηρακλής.
ΑΓΩΝΑΣ ΠΗΛΙΟΥ Ultra Pellion Trail
Το διήμερο 5-6/11 πραγματοποιήθηκε στο Πήλιο υπερμαραθώνιος ιδιαίτερα απαιτητικός ορεινός αγώνας 83 χιλ. με τη συμμετοχή των δύο γιατρών μας Νατσιόπουλο Κωνσταντίνου και Εμπρικίδη Θεοδόση που εκπροσώπησαν επάξια τον σύλλογο μας. Πολλά συγχαρητήρια και στους δύο!
ΝΕΑ ΜΕΛΗ
Καλοσωρίζουμε στην μεγάλη παρέα μας τα νέα μέλη: Τσαρούχα Άρη, Καναλίδου Μαρία, Παναγιωτίδη Αγησιλάο, Δημητριάδη Γεώργιο και Στάμο Βαλάντη. Τους ευχόμαστε πολλά και καλά χιλιόμετρα…