Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Δημοσθένης Κουπτσίδης: “Ο Μαρινάκης στο τέλος παραδέχθηκε ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι

Το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ και πρόεδρος της ΕΠΣ Γρεβενών, Δημοσθένης Κουπτσίδης, μίλησε στην ΕΡΑ Σπορ και στο Θάνο Μπλούνα με αφορμή την τελευταία θυελλώδη συνεδρίαση, υποστηρίζοντας, μεταξύ άλλων τα εξής:“Είχε αρκετή ένταση και εκφράσεις πέρα από τα όρια η συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ. Κλείσαμε όμως με μια υποσχεση του κ. Μαρινάκη ότι δια ζώσης θα συζητηθούν τα θέματα σε επόμενη συνεδρίαση. Μπορούμε να βρούμε την κοινή συνισταμένη και να αφήσουμε πίσω τους όποιους χαρακτηρισμούς. Και ο ίδιος παραδέχθηκε ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι και δεν είμαι όλοι κακοπροαίρετοι.Η ρήξη και η σύγκρουση δεν οδηγεί πουθενά. Πρέπει να βρεθούν Έλληνες διαιτητές που δεν θα είναι εξαρτώμενοι, δεν θα αμφισβητούνται. Κάνουμε εισαφωγή διαιτητών, ποδοσφαιριστών, στο τέλος θα κάνουμε και εισαγωγή παραγόντων.

Για τις υποθέσεις της Επισκοπής και της άκυρης απόλυσης του τέως αναπληρωτή εκτελεστικού διευθυντή και τα δικαιώματα που δίνει η ΕΠΟ για να της ασκείται κριτική: “Σαφώς πρέπει να αποδοθούν ευθύνες όπου υπάρχει κάτι στραβό. Σε αυτό το μήκος κύμματος είναι η πλειοψηγία των μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής. Θα αποδοθούν ευθύνες όπου υπάρχουν λανθασμένες ενέργειες είτε με δόλο είτε χωρίς, αλλά δεν μπορούμε να τα μηδενίζουμε. Το θέμα της Επισκοπής έχει ήδη πάρει ήδη το δρόμο για την Επιτροπή Δεοντολογίας όπως είπε ο Μάκης Γκαγκάτσης. Θα πρέπει να διερευνηθεί και να αποδοθούν ευθύνες για να προστατευθεί και η ίδια η ΕΕ η οποία δεν μπορεί να νομιμοποιήσει κάτι το οποίο ενδεχομένως δεν έγινε σωστά.

”Για τα μέτρα σχετικά με την παροχή πρώτων βοηθείων στους ποδοσφαιριστές: “Η αδειοδότηση αθλητικής εγκατάστασης προϋποθέτει την ύπαρξη απινιδωτή. Η πλειονότητα των αθλητικών εγκαταστάσεων ανήκουν στους δήμους, που δίνουν άδεια καταλληλότητας. Ως ιδιοκτήτες θα πρέπει θα πρέπει οι δήμοι να φροντίζουν σε όλες τις εγκατάστασεις να υπάρχει απινιδωτής. Αυτό διαλανθάνει από αυτούς που έχουν την ευθύνη και δεν γίνεται παντού. Έχουν εκπαιδευτεί για το χειρισμό των απινιδωτών και προπονητές και διαιτητές.Είναι τραγικό να χάνονται νέα παιδιά επειδή δεν μπορούν να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Να μην αρχίζουν αγώνες χωρίς τις απαιτούμενες προϋποθέσεις.”

Πηγή: https://soccerplus.gr

Δείτε ακόμα