Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Δόθηκε η εκκίνηση του Bike Odyssey 2015!

To Bike Odyssey 2015 ξεκίνησε στις χθες Κυριακή από την πανέμορφη Σμίξη Γρεβενών.

Η εκκίνηση δόθηκε στις 11:00 και οι ξεκίνησαν τον πρόλογο του αγώνα μια διαδρομή των 14 km, ενώ παράλληλα εξελίχθηκε και ο μονοήμερος αγώνας “Smixi MTB Race”  που περιελάμβανε δύο διαδρομές, την μεγάλη των 33km και τη fun των 14km. Λόγω κακοκαιρίας η διαδρομή των 33km έγινε σε 3 γύρους των 11km.

 

Πρώτη στο τερματισμό έφτασε η ομάδα «Electric Rev By Helma/Salomon Hellas», με τους Καλογερόπουλο Γρηγόρη και Κωστόπουλο Νίκο και ακολούθησε η «Vermon Endurance» με τους Κοτόπουλο Θοδωρή και Τσουλουχά Γιώργο και τρίτη η «Sliptream/Trailing Edge» με τους Hackshaw David και Mendes Ryan.

 

Στη μεγάλη διαδρομή του Smixi MTB Race, πρώτος γενικής και στην κατηγορία 18-39 αναδείχθηκε ο Παπασάββας Μιχάλης και στην κατηγορία 40+ ο Σπαγκούρος Άλκης . Στη μικρή διαδρομή πρώτος στους άνδρες  αναδείχτηκε ο Αραμπατζής Σαράντης και στις γυναίκες η Τσομπάνογλου Στέλλα.

Ο καιρός ήταν βροχερός, αλλά αυτό δεν πτόησε τους αθλητές που φάνηκαν περισσότερο να το διασκεδάζουν παρά να τους δημιουργεί πρόβλημα.

Οι απονομές έγιναν αμέσως μετά την λήξη του αγώνα, με έντονη τη συμμετοχή των κατοίκων, που ευχαρίστησαν επιπλέον για την ευχάριστη, γιορτινή νότα που φέρνει το πέρασμα του Bike Odyssey   από το χωριό τους. Απ’ την πλευρά μας τους ευχαριστήσαμε για τη μοναδική φιλοξενία τους.

Σειρά είχε το pasta party, όπου αθλητές και διοργανωτές έφαγαν όλοι μαζί και συζήτησαν τις εντυπώσεις τους και τις προβλέψεις τους για τις επόμενες μέρες.

Το απόγευμα μετά την αναγκαία σωματική ξεκούραση το πρόγραμμα της ημέρας περιελάμβανε την ενημέρωση για το επόμενο ετάπ «Σμίξη-Καστανιά» αλλά και τη προβολή στιγμιότυπων από τη από τους αγώνες τις ίδιας ημέρας.

 

Δείτε το video του αγώνα

{youtube}Ufjvtrc6vFg|700|450{/youtube}