Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Τρεις φορές ακούστηκε ο Εθνικός μας Ύμνος στoυς αγώνες Enduro στην Kastamonou της Τουρκίας.

Τα πήραν όλα οι Έλληνες Αθλητές στον 2ο Αγώνα Enduro για το Πρωτάθλημα Ανατολικής Ευρώπης τελείωσε σήμερα στο Kastamonou (Κασταμονή) της Τουρκίας, στον οποίο συμμετείχαν 140 Αθλητές.

Για μια ακόμα φορά ο γρεβενιώτης πολυπρωταθλητής Βασίλης Σιαφαρίκας βρέθηκε στην κορυφή και μαζί με τους άλλους Έλληνες απέδειξε ότι το Ελληνικό Enduro είναι το καλύτερο σε επίπεδο Ανατολικής Ευρώπης  (στην περιφέρεια αυτή ανήκει και η Μικρά Ασία, Ισραήλ, Ιράν κλπ.).

 

Η αποστολή της Αθλητικής ΜΟΤ.Ο.Ε. γυρίζει στην Ελλάδα έχοντας στις αποσκευές της τρεις πρωτιές στις κατηγορίες Ε1, Ε2 και ΕV, δύο δεύτερες στην Ε2 και EN και μία τρίτη στην Ε2. Κατά πάσα πιθανότητα οι Έλληνες Αθλητές θα στεφθούν Πρωταθλητές στο Πρωτάθλημα Enduro Ανατολικής Ευρώπης σε όλες τις κατηγορίες.

Η οργάνωση του αγώνα είχε αθλοθετήσει κα χρηματικά έπαθλα για τους νικητές, έτσι η Ελληνική Ομάδα πήρε περίπου 8.000 € τα οποία θα μπουν στο ταμείο της Αθλητικής ΜΟΤ.Ο.Ε. και θα ενισχύσουν την Εθνική Ομάδα Enduro που θα συμμετάσχει επίσημα στο International Six Days of Enduro. Το ISDE είναι η κορυφαία συνάντηση enduro παγκοσμίως, συμμετέχουν Εθνικές Ομάδας 40 και πλέον κρατών και οι καλύτεροι Αθλητές Enduro του Κόσμου. Φέτος το ISDE θα γίνει στο Kosice της Σλοβακίας τον Σεπτέμβριο.

Ε1 – 1ος Μιχάλης Ντουζένης – ΛΕ.ΜΟ.ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ
Ε2 – 2ος Γιάννης Τρίγκας – ΜΟ.ΛΕ.ΤΡΙΚΑΛΩΝ
___ 3ος Αλέξης Ζώρας – ΜΟ.ΛΕ.ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Ε3 – 1ος Βασίλης Σιαφαρίκας – Μ.Ο.ΓΡΕΒΕΝΩΝ
EJ – 2ος Αρτέμης Σφηναρολάκης – Μ.Ο.ΚΑΣΤΡΟΡΙΑΣ
EV – 1ος Θανάσης Γκαγκανάτσιος – ΜΟ.ΛΕ.ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ

 

 

  

Δείτε ακόμα