Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Αποστομωτική απάντηση του Γρεβενιώτη boxer στις δηλώσεις του “Κροκοδειλάκια”

Λίγες ώρες μόλις μετά τις δηλώσεις Μπερδέση, ο Γρεβενιώτης Αντώνης Γιαννούλας, του δίνει τη δική του αποστομωτική απάντηση:

” Ο Κροκοδειλάκιας απάντησε με ενάμιση μήνα καθυστέρηση στις προτάσεις μας, και στη δική μου και στου μάνατζέρ μου Νίκου Πλαστουργού κι ενώ βρισκόμουν για προετοιμασία στο Βερολίνο. Ενάμιση μήνα του πήρε να αποφασίσει αν μπορεί να με αντιμετωπίσει; Εγώ έχω μάθει…

να μιλάω μέσα στο ρινγκ και τον περιμένω απέναντί μου να φορέσει τα γάντια. Του υπόσχομαι ότι θα τον κάνω μες στο ρινγκ να σέρνεται σαν τον κροκόδειλο”.

Αυτός ο αγώνας που αναμφισβήτητα είναι η αναμέτρηση της χρονιάς, άργησε να κλειδώσει αλλά η αναμονή έχει φουντώσει τα αίματα για τα καλά και από τις δύο πλευρές. Ξαναθυμίζουμε ότι ο Μπερδέσης είναι το καλό χαρτί της κατηγορίας του αλλά ο Γιαννούλας είναι η αξία που ήρθε από τα παλιά για να μείνει. Και οι δύο θέλουν τη νίκη. Ο Μπερδέσης  πρέπει να αποδείξει ότι κρατά τα σκήπτρα της κατηγορίας του δίκαια και όχι μόνο επειδή έλειπε τόσα χρόνια ο Γιαννούλας. Kαι ο δεύτερος πρέπει να αποδείξει στο κοινό του και στον εαυτό του ότι καλώς επέστρεψε στο ρινγκ.

Αξίες αναμφισβήτητες και οι δύο πυγμάχοι. Αυτό το παιχνίδι είναι απρόβλεπτο και μοναδικό γιατί έχει ιδιαίτερα στοιχεία. Μένει πλέον να μάθουμε από το μάνατζερ Νίκο Πλαστουργό περισσότερες λεπτομέρειες για αυτό τoν αγώνα της  χρονιάς.

 

 

πηγη:boxingnews.gr