Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Όλα έτοιμα για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στην Βασιλίτσα (video)

Ένα εντυπωσιακό ποδηλατικό event που για πρώτη φορά φιλοξενεί η περιοχή μας

 

Το 2ήμερο Σάββατο 11 και Κυριακή 12 Οκτωβρίου διοργανώνεται το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κατάβασης βουνού (downhill) στο Χιονοδρομικό Κέντρο της Βασιλίτσας στα Γρεβενά. Πρόκειται για μια συνδιοργάνωση   της  Ελληνικής  Ποδηλατικής  Ομοσπονδίας …

Ε.Π.Ο. Γρεβενών του Φορέα Διαχείρισης του Εθνικού Χιονοδρομικού Κέντρου   και του σωματείου ΠΑΟ Φοίνικας, η οποία φιλοξενείται για πρώτη φορά στα Γρεβενά.

Στόχος της διοργάνωσης, του πολύ εντυπωσιακού  extreme  αθλήματος, είναι η συμβολή στην παράταση της τουριστικής περιόδου στην περιοχή. 

Παράλληλα με το πρωτάθλημα, το οποίο τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Γρεβενών,  γίνεται και ανοιχτός αγώνας κατάβασης βουνού (open).

το Σάββατο τα προκριματικά και την Κυριακή από τις 9 το πρωί οι τελικοί

Τα Γρεβενά διαθέτουν πανελλήνιο πρωταθλητή τον Δάνη Καραμηχαηλίδη ο οποίος και θα λάβει μέρος στους αγώνες, όπου το Σάββατο θα διεξαχθούν οι προκριματικοί και την Κυριακή από τις 9:00 το πρωί οι τελικοί.

 

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να παρακολουθήσετε την συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν ο Αντιπρόεδρος του Χιονοδρομικού Κέντρου Βασιλίτσας Γιάννης Νασίκας, ο Πρόεδρος της ΕΠΟΓ Γιάννης  Καραγιάνννης και ο Γραμματέας της Ελληνικής Ποδηλατικής Ομοσπονδίας Διονύσης Λιάντσης.

 

{youtube}VlCY2e5aU38|640|380{/youtube}