Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

4ος αγώνας scramble Δυτικής Μακεδονίας: Στην κορυφή οι αθλητές του ΜΟΓ (VIDEO)

Με μεγάλη επιτυχία για τους αθλητές του ΜΟΓ, διεξήχθη σήμερα Κυριακή 20/10/2019, ο 4ος αγώνας scramble Δυτικής Μακεδονίας στην Νέα Νικόπολη Κοζάνης. Ο Βαγγέλης Παυλίδης ήταν ο μεγάλος νικητής στην κατηγορία s1 οπου κατέκτησε την 1η θέση ενώ στην κατηγορία junior ο Νίκος Μπασαγιάννης κατέκτησε την 1η θέση, ο Λευτέρης Λούδας την 2η και ο Γιάννης Σαμαράς την 3η θέση

Οι δηλώσεις των αθλητών:

pavlidis 10 2019b

Βαγγέλης Παυλίδης: Ο σημερινός αγώνας στέφθηκε με επιτυχία και πολύ αξιόλογη διοργάνωση. Ήταν ο πέμπτος σε σειρά για το πρωτάθλημα scramble Δυτικής Μακεδονίας και ως φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού δεν χάσαμε ευκαιρία και έτσι πρωί πρωί βρεθήκαμε στον χώρο διεξαγωγής του αγώνα. Η μέρα ξεκίνησε ομαλά και με τα κεφάλια κάτω θέσαμε τον πήχη πιο ψηλά για την επόμενη χρονιά. Φυσικά δεν περίμενα αυτό το αποτέλεσμα και από μένα αλλά και από την ομάδα μας καθώς η προπόνηση για εμάς ήταν ένα δύσκολο κομμάτι τον τελευταίο καιρό λόγο δουλειάς και ψυχολογίας. Μετά απο αρκετή σπατάλη χρόνου αποφασίσαμε να περιορίσουμε την προπόνηση γιατί η ψυχολογία μας έπαιζε άσχημα παιχνίδια και πιστεύαμε πως φταίει η μοτοσικλέτα που δεν μας βγαίνει η προπόνηση. Τελικά απλά χρειαζόμασταν ξεκούραση και σήμερα ήρθε το αποτέλεσμα. Στην κατηγορία μου βρέθηκα να οδηγώ στην πρώτη θέση κρατώντας την αγάπη του κόσμου ως αδρεναλίνη, κάτι πολύ σημαντικό για έναν αθλητή που έχει μια ώρα και τριάντα λεπτά μπροστά του να οδηγήσει στο 100%. Με μια σωστή τακτική και το μυαλό προσγειωμένο έκανα μια ασφαλή διαφορά από τον δεύτερο και οδήγησα έξυπνα χωρίς να αντιμετωπίσω κάποιο άγχος. Φυσικά δεν θα μπορούσα να παραλείψω τους δικούς μου ανθρώπους που βοήθησαν πολύ σε όλο αυτό με την αγάπη τους και τις φωνές τους να μου δίνουν δύναμη να συνεχίσω. Η μοτοσικλέτα μου ήταν μια Kawasaki kxf 250. Τα ελαστικά μου ήταν Gibson soft. Ευχαριστώ πολύ.

mpasagiannis 10 2019b

Μπασαγιαννης Νικόλαος: Ο σημερινός αγώνας για εμένα ήταν πολύ σημαντικός καθώς εξασφάλισα την πρώτη θέση στην κατηγορία μου με μια διαφορά 10 βαθμούς από τον δεύτερο. Οδηγήσαμε στα όρια και μέσα από την στρατηγική φέραμε ένα αποτέλεσμα αναπάντεχο για τα δικά μου δεδομένα καθώς αντιμετώπιζα ιδιαίτερα προβλήματα στην προγραμματισμένη μου προπόνηση. Η ξεκούραση και η σωστή καθοδήγηση με έφερε στην πρώτη θέση, Κάτι που χρειαζόμουν για φέτος και γιατί όχι και του χρόνου. Ο επόμενος και τελευταίος αγώνας είναι προγραματισμενος για τον επόμενο μήνα και εκεί θα κλείσει η χρονιά γεμάτη αναμνήσεις και σχέδια για του χρόνου. Η μοτοσικλέτα μου ήταν μια Yamaha yzf 250. Τα ελαστικά μου ήταν Gibson soft. Σας ευχαριστώ πολύ.

loudas

ο Λευτέρης Λούδας

samaras j 10 2019

Γιάννης Σαμαράς: για μένα ο σημερινός αγώνας ήταν αυτό που λένε…..Ναι ρε φίλε! Είναι ο δεύτερος κιόλας αγώνας για μένα και είδα αρκετή βελτίωση τόσο στον τρόπο όσο και στην εκτέλεση. Ανταγωνιστικός δεν ήμουν αλλά είμαι χαρούμενος για τον τρόπο που ο προπονητής μου με κοιτάζει και λέει μπράβο Γιάννη. Αν θα έπρεπε να αναφέρω κάτι σχετικό για τον αγώνα θα ήταν πως ένας από τους στόχους μου ήταν ο Βαγγέλης να μην με ρίξει 2 κύκλους και αυτό το κατάφερα. Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο για την εμψύχωση και δίνουμε ραντεβού για τον επόμενο και τελευταίο αγώνα της χρονιάς. Η μοτοσικλέτα μου ηταν μια Yamaha yz 125. Τα ελαστικά μου ήταν Gibson soft. Σας ευχαριστώ πολύ!

 

VIDEO Sakis Anastasopoulos