Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Ο Α.Γ.Σ. Ελιμειώτης, το πανελλήνιο πρωτάθλημα πυγμαχίας παίδων-κορασίδων

Στην Καβάλα από τις 17 Οκτωβρίου έως και τις 20 Οκτωβρίου θα διεξαχθεί το πανελλήνιο πρωτάθλημα πυγμαχίας παίδων-κορασίδων. Και σε αυτήν την σημαντική αθλητική διοργάνωση θα συμμετάσχουν αθλητές του ΑΓΣ Ελιμειώτης με τα χρώματα του Εθνικού Κοζάνης .
Πιο αναλυτικά στην κατηγορία κορασίδων και στα εξήντα κιλά θα αγωνιστεί η αθλήτρια Καραγιάννη Ασπασία. Στην κατηγορία παίδων στα 57 κιλα θα αγωνιστεί ο αθλητής Πήχας Νικόλαος. Στην κατηγορία των εξήντα κιλών θα αγωνιστεί ο αθλητής Ζιωγας Βασίλης, ενώ στην κατηγορία των 63 κιλών θα αγωνιστεί ο αθλητής Καρακαρης Θωμάς. Καθ όλη την διάρκεια της πρωταγωνιστικής περιόδου, προετοιμασία έκανε και η αθλήτρια Σαρηπαπαζιδου Έλενα η οποία όμως δεν θα αγωνιστεί λόγω μη συμμετοχής άλλων κορασίδων στην κατηγορία της. Τέλος, στις ακαδημίες και σε αγώνα επίδειξης θα αγωνιστεί ο βενιαμίν της αποστολής Τσεπιδης Αχιλλεας.
Στο πλευρό της ομάδας η νεανίδα πλέον και πρωταθλήτρια Τσεπίδου Αχιλλεια.
Ο ΑΓΣ Ελιμειωτης είναι ένας σύλλογος που έχει αγωνιστική δράση με πολλές δεκάδες διακρίσεις σε πανελλήνιο και διεθνές επίπεδο από το 1989, έχοντας τοτε προπονητή τον Δάσκαλο των δασκάλων Στέφο Ευάγγελο.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στους αθλητές, να πετύχουν τους στόχους τους και καλή πρόοδο.