Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

4ο Ενωσιακό Προπαιδικό Τουρνουά Τένις στα Γρεβενά

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 9 Ιουνίου στα γήπεδα του τένις στα Γρεβενά με μεγάλη επιτυχία το 4οΕνωσιακόΠροπαιδικό Τουρνουά Τένις .Πήραν μέρος παιδιά από Βέροια ,Γρεβενά , Καστοριά και Φλώρινα .Οι αγώνες ξεκίνησαν στις 10 το πρωί και τελείωσαν στις 5 το απόγευμα .Από το Σύλλογο Γρεβενών πήραν μέρος οι : Ζάχου Ιωάννα , Καλαθά Κατερίνα, Κοκκινάκη Άρτεμις, Κύρκος Ανδρέας , Κύρκος Ζήσης , Λέτσιου Μαρία ,Μέντζιος Βασίλης, Παπαστεργίου Θοδωρής , Ρόβα Κλειώ, Σαμαρά Εβελίνα, Τζιόλας Μάριος ,Φιλιοπούλου Αλεξία .

Συγχαρητήρια στην Κοκκινάκη Άρτεμη του Συλλόγου Αντισφαίρισης Γρεβενών,η οποία ήρθε πρώτη στον τελικό των κοριτσιών, με δεύτερη την Δημητρίου Δέσποινα του Πρωτέα Καστοριάς και στονΠαπαστεργίουΘοδωρή του Συλλόγου Αντισφαίρισης Γρεβενών, ο οποίος ήρθε δεύτερος στον τελικό των αγοριών, με πρώτο τον Τζήμα Ευθύμη του Πρωτέα Καστοριάς.

Επίσης να συγχαρούμε όλα τα παιδιά που για άλλη μια φορά έδειξαν αγωνιστικότητα και ήθος, τους προπονητές ,τους γονείς των παιδιών και ιδιαίτερα τους παππούδες και τις γιαγιάδες   που στηρίζουν κάθε τους προσπάθεια !!!

Να ευχαριστήσουμε όλους τους συλλόγους με τα μέλη τους που συμμετείχαν στο τουρνουά και συνέβαλαν τα μέγιστα στην επιτυχία της διοργάνωσης.

 

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου τένις Γρεβενών

Ψάριας Ιωάννης