Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

100 “κορυφές” στον Όλυμπο για τον Θοδωρή !

Ο Θοδωρής Τσιρωγιάννης μόλις επέστρεψε απο την εκατοστή του εκδρομή στην κορυφή του Ολύμπου! 

Φαίνεται φανταστικό ότι ο συνοδός / υπεύθυνος κρατήσεων της Greek Adventure, Θοδωρής Τσιρογιάννης έφτασε τις 100 επισκέψεις του στην υψηλότερη κορυφή της Ελλάδος. Δεν μπορούσαμε παρά να του ζητήσουμε να μοιραστεί μαζί μας την εμπειρία του και τα συναισθήματα του μέχρι τώρα .

Γειά σου Θοδωρή πως είσαι?

Έχω μια γλυκιά κούραση όπως πάντα μετά απο ένα πολυήμερο ταξίδι αλλά αυτή την στιγμή αισθάνομαι πολύ καλά ! Ευχαριστώ ! 

Πες μας λίγα πράγματα για τον εαυτό σου.

Γεια σας είμαι ο Θεόδωρος. Έχοντας 10ετή εμπειρία σας ταξιδιωτικός οδηγός αλλά και σαν οδηγός Rafting σε όλη την χώρα,  πάντα είχα αγάπη για την φύση και ιδιαίτερα για τα βουνά. Έχω εκπαιδευτεί από την Ελληνική Ομοσπονδία στην αναρρίχηση και στη συνέχεια με την Αυστριακή Ομάδα Διάσωσης. Από το 2015 εργάζομαι ως υπεύθυνος κρατήσεων στην Greek Adventure. Μου αρέσει να ανεβαίνω στον Όλυμπο (το ψηλότερο βουνό της Ελλάδας) και να προσφέρω τις υπηρεσίες μου για δραστηριότητες σε όλη την Ελλάδα (πεζοπορία, ποδηλασία, ράφτινγκ και Jeep Tours)

Μόλις ολοκλήρωσες το εκατοστό σου ταξίδι στον Όλυμπο πες μας πως αισθάνεσαι ?

Τα βουνά προσεγγίζονται καλύτερα με ταπεινοφροσύνη, εμπιστοσύνη, προσοχή, σεβασμό και συνεργασία. Όταν το βουνό δεν θα σας αφήσει να το ανεβείτε εξαιτίας του καιρού, πτώσεις βράχων ή κάποιων ατυχιών , καλό είναι να γυρίσετε. Προέχει η ασφάλεια! Υπάρχουν πολλά συναισθήματα στην κορυφή ενός βουνού, που κυμαίνονται από το φόβο μέχρι τη χαρά, αλλά πάντα είναι πολύ ξεχωριστά. Προσωπικά, αισθάνομαι σπουδαία και θέλω να συνεχίζω να πηγαίνω για ίσως και ακόμη 1000 φορές ή και παραπάνω … Ποτέ δεν ξέρεις …

 

Δώσε μας μερικές συμβουλές για αυτούς που αγαπούν το ταξίδι

Προσωπικά πιστεύω ότι υπάρχουν πέντε συμβουλές για αυτούς που θέλουν να ταξιδεύουν

  1. Κάνε το ταξίδι προτεραιότητα

  2. Περάστε περισσότερο χρόνο σε λιγότερα μέρη

  3. Μην περιμένετε τα πράγματα να είναι όπως στο σπίτι σας

  4. Τα ταξίδια δεν πρέπει να σταματήσουν μόλις αποκτήσετε παιδιά

  5. Να είσαι ευέλικτος

 

Ποιο είναι το πιο αστείο περιστατικό σε ένα απο τα ταξίδια σου ?

Κάθε ταξίδι είναι διαφορετικό! Ακόμα κι αν έχεις βρεθεί κάπου για πολλές φορές το μόνο που είναι ίδιο ουσιαστικά είναι ο ουρανός ,αν δεν βρέχει. Έχω γνωρίσει  πολλές και διαφορετικές προσωπικότητες στην μέχρι τώρα καριέρα μου αλλά όλοι τους έχουν μεγάλο εθισμό στην τεχνολογία, μαζί με εμένα (γέλια). Το πιο αστείο περιστατικό που συμβαίνει πάντα, χωρίς να είναι κάτι μεμονωμένο είναι όταν με ρωτούν για σύνδεση Wi-Fi στη μέση του πουθενά !! Εντάξει διατηρήστε την ηρεμία σας 2-4 ημέρες είναι θα περάσουν χωρίς post ?

Εκείνη την στιγμή απολαμβάνω πραγματικά όταν όλοι χαμογελούν με την έκφραση του προσώπου μου στην ερώτησή τους για το που θα βρούμε σύνδεση ! 

Γραφείο ή Ταξίδια ?

Σίγουρα όλα είναι αναγκαία αλλά θα προτιμούσα τα ταξίδια αυτή την στιγμή !  

Ευχαριστούμε Θοδωρή καλή συνέχεια και σου ευχόμαστε όλοι  να τα χιλιάσεις !!  

 

πηγη: greekadventure.gr