Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Για μία ακόμη χρονιά.. στην κορυφή οι Γρεβενιώτες αθλητές του ΜΟΓ

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Enduro έλαβε τέλος στο Λουτράκι Κορινθίας την Κυριακή 22.10.2017.
Στην κατάταξη του πρωταθλήματος τα Γρεβενά ανέδειξαν 3 αθλητές εκ των οποίων οι δυο κατέλαβαν τις δυο πρώτες θέσεις της γενικής κατάταξης.
Αναλυτικά:
-Πρωταθλητής Ελλάδας Enduro 1 – Γιάννης Παυλίδης
-Πρωταθλητής Ελλάδας Enduro 3 – Σιαφαρίκας Βασίλειος
-Δευτεραθλητής Ελλάδας Enduro 3 – Παπαθεοδώρου Χρήστος

Στη βαθμολογία Σωματείων, ο Μοτοσυκλετιστικός Όμιλος Γρεβενών (Μ.Ο.Γ) κατέκτησε την πρώτη θέση.

Φωτογραφίες: Θοδωρής Ερμήλιος/PPM
 
Παίρνοντας τη νίκη στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς ο Βασίλης Σιαφαρίκας έκλεισε με επιτυχία μία ακόμη χρονιά. Κατακτώντας στα 37 του χρόνια τον 12ο τίτλο Γενικής και τον 13ο σε κατηγορία, επιβεβαίωσε και πάλι πως είναι ο μεγαλύτερος αναβάτης του ελληνικού enduro.
89 συμμετέχοντες πήραν εκκίνηση στον τελευταίο φετινό γύρο του Πανελληνίου και του Κυπέλλου Νότιας Ελλάδας, με τον Βασίλη Σιαφαρίκα (Honda) και τον Γιάννη Παυλίδη (ΤΜ) να ρίχνονται αμέσως στη μάχη που θα έκρινε το φετινό πρωτάθλημα της Γενικής. Με τη μεταξύ τους βαθμολογική διαφορά στους μόλις τρεις βαθμούς, και οι δύο αναβάτες από τα Γρεβενά ήθελαν τη νίκη που αυτόματα θα οδηγούσε στην κατάκτηση του τίτλου.
 
Οδηγώντας σε εντυπωσιακό ρυθμό, οι δύο διεκδικητές έμειναν σε κοντινή απόσταση καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, τερματίζοντας με διαφορά μόλις τεσσάρων δευτερολέπτων. Τέσσερα δευτερόλεπτα μετά από εξίμιση ώρες αγώνα και με συνολικό χρόνο εντός των ειδικών πάνω από 35λεπτά! Μεγάλος νικητής ήταν ο Σιαφαρίκας, που ήταν ταχύτερος στις τέσσερις από τις επτά ειδικές και με τη νίκη αυτή κατάφερε να συμπληρώσει 16 χρόνια επιτυχιών στον χώρο του ελληνικού Enduro. 
Ε1 – Πρωταθλητής ο Παυλίδης
Επικρατώντας για μόλις 5” του περσινού πρωταθλητή Αλέξη Ζώρα (ΚΤΜ), ο Γιάννης Παυλίδης κατάφερε να κερδίσει τον τίτλο στη “μικρή” κατηγορία και να στεφθεί Πρωταθλητής για τρίτη φορά στην καριέρα του. Παράλληλα ο 29 ετών αναβάτης της ΤΜ κατάφερε να ανεβάσει την ιταλική εταιρεία και πάλι στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος μετά από 17 χρόνια, όταν και Σταύρος Τσολερίδης κέρδιζε με δίχρονο ΤΜ 300 την κατηγορία Α3.  Στη δεύτερη θέση ο Ζώρας και πίσω του ο Παναγιώτης Κακολύρης (Yamaha).
E3 – Αήττητος ο Σιαφαρίκας
Κερδίζοντας τη Γενική, ο Σιαφαρίκας κατάφερε να πάρει και τη νίκη στην Ε3 κλείνοντας τη χρονιά με ένα εντυπωσιακό σερί επτά νικών. Δεύτερη θέση για τον Χρήστος Παπαθεοδώρου (Honda) και τρίτη για τον Νίκο Βασιλείου με δίχρονη μοτοσυκλέτα (Beta).  
 
πηγη motomag.gr

  

Δείτε ακόμα