Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 3ου Open Αγώνα Katsmalosi DH Track

Η Διοίκηση του Ε.Χ.Κ.Βασιλίτσας, με την υποστήριξη του Ποδηλατικού Γυμναστικού Συλλόγου Λάρισας (Π.Γ.Σ.Λ.), προκηρύσσει τον τρίτο (3ο) Open Αγώνα Ορεινής Κατάβασης(DH) στα πλαίσια του Πανελλήνιου Κυπέλλου Downhill 2017, και διασυλλογικό, ο οποίος θα διεξαχθεί στο Vasilitsa Mountain Bike Park στην περιοχή του Χ/Κ Βασιλίτσας στις 2 & 3 Σεπτεμβρίου 2017.

ΔΙΗΜΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΑ

Σάββατο, 2-9-2017:
10:00-20:00 Ανοιχτή Γραμματεία – Έναρξη εγγραφών.
10:00-11:30 Αναγνωριστική πεζοπορία διαδρομής Αγώνα
10:00-17:00Λειτουργία εναέριων αναβατήρων (lifts)
10:30-17:30 Ελεύθερες προπονήσεις από τους αγωνιζόμενους.
18:00Κλείσιμο διαδρομής, συντήρηση και επιθεώρηση διαδρομής.

Κυριακή, 3-9-2017:
09:00-11:00 Ανοιχτή γραμματεία- Συνέχεια εγγραφών.
09:00-18:30 Λειτουργία εναέριων αναβατήρων (lifts)
09:00-11:30 Επίσημη προπόνηση (Υποχρεωτικά 2 προσπάθειες από όλους)
11:30-14:30 Πρώτη χρονομετρημένη κατάβαση (Κατατακτήριος-Προκριματικός γύρος)
14:45-μέχρι πέρας Δεύτερη χρονομετρημένη κατάβαση (Τελικός)
20 λεπτά μετά το πέρας του τελικού Απονομή στη βάση του 3θέσιου αναβατήρα «Φίλιππος»

Σημειώνεται, ότι η Διαδρομή του Αγώνα θα είναι ανοιχτή για τους ποδηλάτες για προπονήσεις τουλάχιστον και 2 ημέρες πριν τον Αγώνα, ήτοι την Πέμπτη 31 Αυγούστου και Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2017. Οι ώρες λειτουργίας του Πάρκου είναι 10:00-16:00. Σας ενημερώνουμε ότι οι καταβάσεις και οι προπονήσεις τις μέρες αυτές θα γίνονται με ιδία ευθύνη του ποδηλάτη .
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΘΛΗΤΩΝ

Άνδρες, Έφηβοι, Γυναίκες (με δελτίο Ε.Ο.Π).
Open (με τις εξής υποκατηγορίες):
• Junior12 έως και 18 (1999 – 2005 χρονιά γέννησης)
• Elite19 έως και 29 (1988 – 1998 χρονιά γέννησης)
• Master30 έως και 39 (1978 – 1987 χρονιά γέννησης)
• Veteran40 και άνω (1977 χρονιά γέννησης και πίσω)
• Women ανεξαρτήτου ηλικίας
ΑΙΤΗΣΗ– ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Για να συμμετέχει ένας αθλητής στον τρίτο (3ο) Open Αγώνα του Πανελλήνιου Κυπέλλου Downhill 2017, θα πρέπει πρώτα να πληρώσει το ποσό συμμετοχής μέσω τράπεζας, έως την Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017, και μετά να στείλει με e-mail την Αίτηση – Δήλωση Συμμετοχής του στην ηλεκτρονική διεύθυνση exkb@vasilitsa.com.
Την Αίτηση Συμμετοχής μπορείτε να την κατεβάσετε από το www.vasilitsa.com ακολουθώντας των παρακάτω σύνδεσμο :
DownHill Cup 2017 (Αίτηση Συμμετοχής) – Vasilitsa.com
Για τους αθλητές με δελτία ΕΟΠ η δήλωση συμμετοχής πλέον της ηλεκτρονικής διεύθυνσης exkb@vasilitsa.com θα πρέπει να σταλεί και στην ηλεκτρονική διεύθυνση pgslarissas@gmail.com έως την Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017.
Το ποσό για τη συμμετοχή ενός αθλητή στο διήμερο του Αγώνα ορίζεται στα 30 ευρώ. Το ποσό αυτό θα πρέπει να κατατεθεί στον λογαριασμό 331/480222-55 της Εθνικής Τράπεζας, με όνομα δικαιούχου Εθνικό Χιονοδρομικό Κέντρο Βασιλίτσας (ή σε μορφή IBAN: GR5601103310000033148022255), με την αιτιολογία το Ονοματεπώνυμο του αθλητή.
Όσοι αθλητές εγγραφούν το Σαββατοκύριακο του Αγώνα στη Γραμματεία θα έχουν επιβάρυνση 5 ευρώ (ήτοι 35 ευρώ). Σε περίπτωση πολλαπλής κατάθεσης στην Τράπεζα, θα πρέπει στην περιγραφή της αιτιολογίας να γραφτούν όλα τα ονοματεπώνυμα των αθλητών.
Οι αθλητές θεωρείται ότι έχουν ολοκληρώσει την εγγραφή τους στον Αγώνα, εφόσον αρχικά έχουν πληρώσει το ποσό συμμετοχής, έχουν συμπληρώσει την Αίτηση Συμμετοχής, έχουν παραλάβει από τη Γραμματεία τον αριθμό συμμετοχής τους στον Αγώνα και τον έχουν τοποθετήσει στο τιμόνι των ποδηλάτων τους και έχουν υπογράψει τη σχετική Υπεύθυνη Δήλωση Συμμετοχής στον Αγώνα.
Υπογραμμίζεται, ότι όλοι οι ανήλικοι αθλητές από 12 έως και 18 ετών, θα πρέπει να συνοδεύονται από κηδεμόνα για τις απαραίτητες υπογραφές συμμετοχής τους στον Αγώνα ή να έχουν μαζί τους Υπεύθυνη Δήλωση κηδεμόνα θεωρημένη από δημόσια Αρχή (ΚΕΠ, Αστυνομικό τμήμα)
ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ– ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι διαθέτουν καλή υγεία και φυσική κατάσταση και μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις μιας αγωνιστικής μαύρη Διαδρομής Κατάβασης, όπως αυτή περιγράφτηκε παραπάνω, και εφόσον έχουν ολοκληρώσει την εγγραφή τους στον Αγώνα, όπως περιγράφεται παραπάνω.
Όλοι οι αγωνιζόμενοι θα πρέπει να διαθέτουν τον κατάλληλο εξοπλισμό και τα ποδήλατά τους να είναι σε άριστη λειτουργική κατάσταση. Σε διαφορετική περίπτωση δεν μπορούν να λάβουν μέρος στον Αγώνα.
Ο απαραίτητος και κατάλληλος εξοπλισμός περιλαμβάνει κράνος κλειστού τύπου(fullface), θώρακας, επιγονατίδες, επιαγκωνίδες, γάντια, μάσκα. Προαιρετική είναι η χρήση περιλαίμιου (neckbrace).
Όλοι οι αθλητές θα ελεγχθούν αν ο εξοπλισμός τους είναι πλήρης για τον συγκεκριμένο τύπο Αγώνα. Σε περίπτωση που ο συμμετέχων αθλητής έχει ελλείψεις στον εξοπλισμό του με συνέπεια να μην καλύπτει τη στοιχειώδη ασφάλειά του, δε θα του επιτραπεί η συμμετοχή του στον Αγώνα, και ο διοργανωτής δεν είναι υποχρεωμένος να του επιστρέψει το αντίτιμο της συμμετοχής του.
Οι αθλητές, σε περίπτωση οικειοθελούς εγκατάλειψης για οποιονδήποτε λόγο ή τραυματισμού κατά την διάρκεια των ελεύθερων προπονήσεων, υποχρεούνται να ενημερώσουν τη Γραμματεία του Αγώνα. Το αντίτιμο συμμετοχής δεν επιστρέφεται.
Κατά μήκος της διαδρομής θα υπάρχουν κριτές, εξοπλισμένοι με σφυρίχτρες και θα είναι υπεύθυνοι για την ομαλή διέλευση των αναβατών, την τήρηση της προσημασμένης διαδρομής και την ενημέρωση σε περίπτωση ατυχήματος.
Εάν, για οποιονδήποτε λόγο, υπάρξει αναβάτης, που λόγω ατυχήματος χρειάστηκε να σταματήσει, πρέπει να το αναφέρει στην Αγωνόδικο Επιτροπή, η οποία και με τη σύμφωνη γνώμη του κριτή που βρισκόταν κοντά στο συμβάν, θα του δώσει άδεια επανάληψης της προσπάθειάς του.
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

Ο Αγώνας “Katsmalosi DH Trackrace 2017” ανήκει στη σειρά αγώνων του φετινού Πανελλήνιου ΚυπέλλουDownhill2017 και συγκεκριμένα αποτελεί τον τρίτο (3ο) Αγώνα από τους έξι (6) της σειράς του Πανελλήνιου Κυπέλλου, και επομένως ο Αγώνας διέπεται από τους κανονισμούς του Πανελλήνιου Κυπέλλου αλλά και από τους κανονισμούς της Ελληνικής Ομοσπονδίας ποδηλασίας (Ε.Ο.Π.) για τους αγώνες ορεινής ποδηλασίας.
Σε κάθε περίπτωση, όμως, ο Διοργανωτής του Αγώνα διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης των παρόντων κανονισμών διεξαγωγής του Αγώνα, χωρίς προηγούμενη ενημέρωση, αν αυτό κριθεί απαραίτητο, εφόσον η οποιαδήποτε αλλαγή δε θα αλλοιώνει το ύφος του Αγώνα.
Σημειώνεται, ότι για τη χρήση της λειτουργίας των εναέριων αναβατήρων ισχύουν οι κανόνες λειτουργίας τους κατά τη χειμερινή λειτουργία του Χιονοδρομικού Κέντρου (Χ/Κ).

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να ενημερώνονται ως εξής:
Τηλέφωνο: 2462-353-530, Κινητό:6944426696 , website: www.vasilitsa.com,
e-mail: exkb@vasilitsa.com και pgslarissas@gmail.com ,
Vasilitsa MBP Facebook page: https://www.facebook.com/Vasilitsamtbpark/?fref=ts
Ε.Χ.Κ. Βασιλίτσας Facebook page: ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΑΣΙΛΙΤΣΑΣ
για την Επιτροπή Διοίκησης του Ε.Χ.Κ.Β.
ο Πρόεδρος

Θωμάς Καραγιάννης