Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Παγκόσμιο πρωτάθλημα EnturoGp στα Γρεβενά με πλούσιο θέαμα στη Super test (video)

Πλούσιο θέαμα πρόσφεραν οι αναβάτες του παγκοσμίου πρωταθλήματος στην επιστροφή τους στην πόλη τον Γρεβενών.

Ταχύτερος όλων ο Βρετανός Holcombe που είχε να ανταγωνιστεί τον Γάλλο Loic Larrieu, με την μονομαχία τους να ξεσηκώνει τους πάνω από 2000 θεατές του αγώνα που αψήφησαν την ζέστη. Ο Βρετανός Steve Holcombe ήταν μόλις 10 εκατοστά του δευτερολέπτου ταχύτερος, κερδίζοντας το πλεονέκτημα των δώδεκα δευτερολέπτων για την αυριανή πρώτη μέρα. Στην τρίτη θέση βρέθηκε ο Γάλλος Matthias Bellino.

Στην Enduro2 οι Rauchenecker, Guarneri και Barragan μπορεί να κινήθηκαν στους ίδιους ρυθμούς αλλά ο Aυστριακός Pascal Rauchenecker ήταν ο ταχύτερος.

Στην junior ο Sουηδός Mikael Persson ήταν ο ταχύτερος με τους Bradley Freeman, Davide Soreca να απαρτίζουν την πρώτη τριάδα ενώ στη youth-125 που είχε μόνο 5 συμμετοχές, ο Ιταλός Andrea Verona ήταν ο ταχύτερος μπροστά από τους Ruy Barbosa και Trigo Fernadez.

Απο ελληνικής πλευράς ο Σιαφαρίκας ήταν ο ταχύτερος μπροστά απο τους Γιάννη Παυλίδη και Αλέξη Ζώρα.

δειτε τα αποτελέσματα enduro-fighter.gr/

Βαθμολογία : 11. Alex SALVINI 25pts ; 2. Nathan WATSON 24pts ; 3. Josep GARCIA 20pts ; 4. Loïc LARRIEU 18pts ; 5.Christophe CHARLIER 17pts; 6. Steve HOLCOMBE 15pts ; 7. Pascal RAUCHENECKER 12 points; 8. Danny MCCANNEY 12pts; 9. Mike BROWM 10pts; 10. Giacomo REDONDI 9pts…