Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Πανελλήνιο πρωτάθλημα Αλεξίπτωτου πλαγιάς στη Δεσκάτη

Για τρίτη συνεχόμενη χρονια φιλοξενείται στο Ορος ΚΑΜΒΟΥΝΙΑ της Δέκατης αγωνας πανελλήνιου πρωταθλήματος Αλεξίπτωτου πλαγιάς, απο 29/4/17-1/05/17 ,που διοργανώνει η Ελληνική ομοσπονδία Αεραθλητών σε συνεργασία με τον Σύλλογο Αεραθλητών Μακεδονίας και τον Δημο Δεσκατης .
Το αιολικό δυναμικό , οι εξαιρετικές πίστες για απογειώσεις με οποιαδήποτε  κατευθύνση του αέρα και εύκολη πρόσβαση καθως και η αρτιότητα των προηγούμενων διοργανώσεων  ,ειναι οι λόγοι που καθιέρωσαν ως θεσμό την διοργάνωση πανελληνίων αγωνων αλεξίπτωτου πλαγιάς στο Δημο  Δεσκατης.
Αθλητές  απο όλη την Ελλάδα αλλά και αρκετοί πιλότοι εκτός συναγωνισμού,  θα γεμίσουν τον ουρανό της Δεσκατης προσφέροντας ένα μοναδικό υπερθέαμα.
Σας προσκαλούμε  στις πλαγιες της ΒΟΥΝΑΣΑΣ, να παρακολουθήσετε το συναρπαστικό αυτό άθλημα απο κοντά , να απολαύσετε τις ομορφιές και τα τοπικά προϊόντα της Δεσκατης και γιατί όχι να ζήσετε συναρπαστικές στιγμές και μια μοναδική εμπειρία νιώθοντας την αδρεναλίνη να κυλάει στις φλέβες σας ,δοκιμάζοντας μια πτήση με διπλό αλεξίπτωτο  με επαγγελματίες εκπαιδευτές.
Χορηγοί διοργάνωσης :ΠΕ Γρεβενων -ΚΕΔΕ
 
video  απο το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Αλεξίπτωτου πλαγιάς του 2015 στη Δεσκάτη