Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Η Ένωση Ποδηλατιστών Γρεβενών, ξεκινάει τις ποδηλατικές της βόλτες

Επειδή πιστεύουμε ότι η ποδηλασία είναι διασκεδαστικότερη και ασφαλέστερη όταν πραγματοποιείται με παρέα, σας καλούμε να έρθετε στην παρέα μας. Για το λόγο αυτό έχουμε σχεδιάσει μερικές πολύ όμορφες διαδρομές, με αφετηρία και τερματισμό την πόλη μας που να ανταποκρίνονται στις δυνατότητες του καθενός.

Έτσι η Ένωση ΠΟδηλατιστών Γρεβενών (Ε.ΠΟ.Γ.) ξεκινάει από την Δευτέρα 27 Μαρτίου τις ποδηλατικές της βόλτες.

  • Δευτέρα 27 Μαρτίου και κάθε Δευτέρα βόλτα με λίγα χιλιόμετρα και υψομετρικά έτσι ώστε οι νέοι ποδηλάτες να αποκτήσουν αντοχή και να συνηθίσουν τα ποδήλατα τους. Τόπος συνάντησης το ξύλινο γεφυράκι στο Καστράκι  στις 16:30.
  • Τετάρτη 29 Μαρτίουκαι κάθε Τετάρτη βόλτα μεγαλύτερης απόστασης και διάρκειας. Τόπος συνάντησης το ξύλινο γεφυράκι στο Καστράκι  στις 16:30.

Ραντεβού λοιπόν αυτή τη Δευτέρα και την Τετάρτη στο ξύλινο γεφυράκι στις 16:30 το απόγευμα.  Καλά είναι να έχετε μαζί σας νερό ένα αντιανεμικό και κράνος (αν φυσικά υπάρχει).

 Οι βόλτες είναι κατάλληλες για άτομα  ηλικίας από 15ετών και πάνω. Κάθε ποδηλάτης είναι υπεύθυνος για την ασφάλεια του.

Στην σελίδα μας στο Face book δύνονται περισσότερες πληροφορίες για την κάθε βόλτα μας, και μπορείτε να δείτε και παλαιότερες δράσεις μας. Ελπίζουμε να σας κάνουμε να αγαπήσετε το ποδήλατο και να γίνετε μέλη της ποδηλατικής μας οικογένειας

Για οποιαδήποτε σκέψη ή πρότασή σας επικοινωνήστε μαζί μας.

Ένωση ΠΟδηλατιστών Γρεβενών (Ε.ΠΟ.Γ.)

https://www.facebook.com/epog2008/

    6946003307 (Μιχάλης)

    6944579808 (Γιώργος)