Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

«Χάλκινη» η Αγνή – Δανάη Χιώτη στο ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ πρωτάθλημα TAE KWON DO

Σε μια εποχή οπού ο αθλητισμός φαίνεται να υπηρετεί την παιδεία ακόμη περισσότερο κι απ’ την ίδια την εκπαίδευση, η αθλήτρια του TAE KWON DO Αγνή – Δανάη Χιώτη,  (γρεβενιώτισσα στην καταγωγή) με την κατάκτηση του ΧΑΛΚΙΝΟΥ μεταλλίου -στο ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ πρωτάθλημα U-21- μας διδάσκει με ποιόν τρόπο τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα. Μας διδάσκει τι σημαίνει πίστη, σκληρή δουλειά, αφοσίωση και αγάπη σε αυτό που κάνεις. Πάνω απ’ όλα, όμως, μας διδάσκει με ποιόν τρόπο και με ποια υλικά οικοδομείται το μέλλον που θέλουμε. Αρκεί -φυσικά- να το θέλουμε στ’ αλήθεια.
Η σχέση της Δανάης με τον αθλητισμό ξεκίνησε από την τρυφερή ηλικία των τεσσάρων χρονών και με τον καιρό εξελίχθηκε σε μία σχέση πάθους. Η ίδια δεν δίστασε ποτέ να κάνει θυσίες, ξανά και ξανά, στερούμενη πολλά απ’ όσα για ένα παιδί και αργότερα έναν έφηβο φαντάζουν «φυσιολογικά». Παράλληλα, η τύχη της χάρισε την ευκαιρία να βρίσκεται στα χέρια του προπονητή της Κώστα Ζηνέλη αλλά και του σημερινού Ομοσπονδιακού προπονητή Θοδωρή Ζηνέλη, ανθρώπων που μέσω του Αθλητικού Συλλόγου ΑΙΑΝΤΑΣ Αγίου Δημητρίου έχουν χαρίσει στην Ελλάδα πολλά μετάλλια σε ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ διοργανώσεις στο παρελθόν.
Με την εξαιρετική της εμφάνισή στο ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ πρωτάθλημα στο Grozny της Τσετσενίας, η οποία της χάρισε το ΧΑΛΚΙΝΟ μετάλλιο, η Δανάη προσθέτει μία ακόμη φωτεινή σελίδα στην αθλητική ιστορία της χώρας μας και δείχνει σε όλους μας ότι το αύριο που θέλουμε -χάρη στους νέους μας και όχι χάρη σε εμάς- είναι ακόμη εδώ !
Εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια τόσο στην Δανάη όσο και στον προπονητή της και τους ευχόμαστε από καρδιάς ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον. Επαινούμε επίσης την πρωτοβουλία του Φροντιστηρίου ΕΞΕΛΙΞΗ το οποίο στήριξε οικονομικά την συμμετοχή της Ελληνίδας αθλήτριας στους παραπάνω αγώνες.