Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Ξεκίνησε απο τη Σμίξη το Bike Odyssey 2016, ένας από τους πιο σκληρούς αγώνες στον κόσμο.

Χθές στη Σμίξη Γρεβενών ξεκίνησε για 4η συνεχόμενη χρονιά ένας από τους πιο σκληρούς αγώνες στον κόσμο, το Bike Odyssey 2016. Δεκάδες αθλητές πήραν μια πρώτη ιδέα από την δυνατή εμπειρία ορεινής ποδηλασίας στην οροσειρά της Πίνδου.
Ειδικότερα, αγωνίστηκαν στον Πρόλογο του οκταημέρου αγώνα οι 30 αθλητές των 15 ομάδων διασχίζοντας 11.3 χλμ. Σε αυτήν την πρώτη φάση οι αθλητές δεν έτρεξαν σε ομάδες οπότε τα αποτελέσματα βγήκαν υπολογίζοντας τον μέσο όρο χρόνου των δύο αγωνιζόμενων της κάθε ομάδας. Πρώτη ομάδα αναδείχθηκε η «Old Cranks» με τους ποδηλάτες Κωνσταντινίδη Κωνσταντίνο και Παπαδόπουλο Θωμά.
Αξιοσημείωτο γεγονός του αγώνα υπήρξε η πραγματική μάχη, μέχρι τη γραμμή του τερματισμού με ένα εντυπωσιακό sprint, ανάμεσα στους αθλητές Κωνσταντινίδη Κωνσταντίνο και Καλογερόπουλο Γρηγόρη με νικητή τον Κωνσταντινίδη.
Αρκετοί αθλητές πήραν μέρος και στο μονοήμερο SmixiMtbRace των 34 km. Οι αθλητές αυτοί έτρεξαν την διαδρομή των 11.3 km επί 3 φορές (αγώνας τύπου Circuit). Eδώ αναδείχθηκε πρώτος ο Μπανταλογιάννης Χρήστος και κέρδισε επάξια την κόκκινη φανέλα του νικητή.
Τέλος με μεγάλη μας χαρά χαιρετίζουμε για πρώτη φορά τους μικρούς φίλους, ποδηλάτες κάτω των 18 ετών που έτρεχαν την διαδρομή των 11.3 km. Ο Ζώτος Σωκράτης επικράτησε των υπολοίπων 6 μικρών αθλητών και κέρδισε την πρώτη θέση.
Ευχαριστούμε για την υποστήριξή τους το Δήμο Γρεβενών, την Τοπική Κοινότητα, τον Πολιτιστικό Σύλλογο της Σμίξης και τις τοπικές επιχειρήσεις και ιδιαίτερα το ξενοδοχείο Don Constantino και Κουκουνάρι.

Δείτε ακόμα