Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Το τουρνουά μπάσκετ που διοργάνωσε ο Κεραυνός Αγίου Γεωργίου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 13 Δεκεμβρίου, το τουρνουά μπάσκετ που διοργάνωσε ο Κεραυνός Αγίου Γεωργίου στο κλειστό Γυμναστήριο του Δ.Α.Κ. Γρεβενών. Στο τουρνουά έλαβαν μέρος ομάδες κορασίδων, πανκορασίδων, τζούνιορ αγοριών, πανπαίδων και παίδων του Κεραυνού Αγίου Γεωργίου και του ΑΟΚ Βέροιας.

Την εκδήλωση παρακολούθησε πλήθος κόσμου, που είχε την ευκαιρία να θαυμάσει τις εξαιρετικές επιδόσεις των μικρών αλλά και των μεγαλύτερων επίδοξων μπασκετμπολιστών. Η ατμόσφαιρα ήταν ζεστή από την αρχή και τα χειροκροτήματα εναλλασσόταν με τις ζητωκραυγές θαυμασμού για τις περίτεχνες ενέργειες αλλά και τις φιλότιμες προσπάθειες όλων των παιδιών.

Την παράσταση έκλεψαν οι λιλιπούτιοι μπασκετμπολίστες που για πρώτη φορά δοκιμάστηκαν σε αγώνα, έστω και φιλικό. Το μεσημέρι ολοκληρώθηκε το τουρνουά και οι ομάδες υποσχέθηκαν να επαναλάβουν την αξιέπαινη προσπάθεια σύντομα. Στο παρακάτω link θα βρείτε φωτογραφίες του τουρνουά. https://www.facebook.com/media/set/?set=a.500924936746297.1073741830.195375303967930&type=3