Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Έχασε στον… πόντο (48-47), κέρδισε τις εντυπώσεις!

Μ’ ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, με συναρπαστικό φινάλε ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Κεραυνού Αγίου Γεωργίου.

Το τελικό σκορ άλλωστε 48-47 υπέρ της Ελιμείας Κοζάνης αντικατοπτρίζει στο απόλυτο την εξέλιξη του συγκεκριμένου αγώνα. Η ήττα για τα κορίτσια της Δήμητρας Βακουφτσή περνάει σαφώς σε δεύτερη μοίρα αν αναλογιστεί κανείς το γεγονός πως…

πρόκειται για μια καινούρια ομάδα που ξεκίνησε προπονήσεις εδώ και λιγότερο από δύο μήνες. Τα κορίτσια του Κεραυνού άφησαν εξαιρετικές εντυπώσεις στο πρώτο τους παιχνίδι για φέτος και μάλιστα εκτός έδρας.

Ένα παιχνίδι που κρίθηκε κυριολεκτικά στις λεπτομέρειες μεταξύ δύο ομάδων που πάλεψαν από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης για τη νίκη. Δυνατές μονομαχίες εντός και εκτός ρακέτας ήταν το σκηνικό που κυριάρχησε στο παιχνίδι του Σαββάτου, με τον Κεραυνό να μην μπορεί τελικά να χαμογελάσει στο φινάλε, παρά το γεγονός πως βρέθηκε αρκετές φορές μπροστά στο σκορ. Ακόμα, όμως κι όταν χρειάστηκε να πιέσει για να ανατρέψει το σκορ, στα σημεία του παιχνιδιού που βρέθηκε να κυνηγάει την Ελιμεία, τα κορίτσια της Δήμητρας Βακουφτσή βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα και κατάφεραν να πάρουν και πάλι κεφάλι στο σκορ.

Το τελικό αποτέλεσμα ωστόσο και το συναρπαστικό φινάλε της αναμέτρησης άφησε πικρή γεύση στην ομάδα του Κεραυνού, καθώς κρίθηκε κυριολεκτικά στις λεπτομέρειες και βάση της συνολικής εικόνας των δύο ομάδων «αδικεί» σε μεγάλο βαθμό την ομάδα των Γρεβενών.

Το σίγουρο πάντως είναι πως η γυναικεία ομάδα του Κεραυνού άφησε άριστες εντυπώσεις στην πρεμιέρα και έδειξε πως στη συνέχεια θα είναι ακόμα καλύτερη. Επόμενος αντίπαλος για τον Κεραυνό η ομάδα της Ποντοκόμης στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι για φέτος.     

 

-Γιάννης Ευαγγελόπουλος-