Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Και με γυναικεία ομάδα ο «Κεραυνός» Αγίου Γεωργίου Γρεβενών

Γυναικεία ομάδα μπάσκετ ιδρύθηκε, μετά από πολλά χρόνια, στον Αθλητικό Σύλλογο Κεραυνός Αγίου Γεωργίου Γρεβενών. Τα πρώτα βήματα έγιναν με την πρωτοβουλία της κ. Δήμητρας Βακουφτσή πριν ένα χρόνο όπου και «κατέβασε» ομάδα πανκορασίδων. Το πολύ μεγάλο ενδιαφέρον που εκδηλώθηκε από την κοινωνία των Γρεβενών και τη μεγάλη στήριξη των …

γυναικών για την έκδοση δελτίων και τη συμμετοχή τους είχε σαν αποτέλεσμα την δημιουργία ομάδας η οποία συμμετείχε επίσημα σε αγωνιστική κατηγορία.

Η κ. Δήμητρα Βακουφτσή έδωσε τον καλύτερό της εαυτό  όλο το καλοκαίρι με εντατικές καθημερινές προπονήσεις έχοντας πάντα την αμέριστη βοήθεια του σωματείου και των παραγόντων.

Στόχος του σωματείου, ο οποίος δραστηριοποιείται στο χώρο του μπάσκετ από το 1984 ανελλιπώς με πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό του, είναι η καλλιέργεια του αθλητισμού και το ευ αγωνίζεσθαι γι αυτό και καλλιεργείται σε βάθος το άθλημα με ομάδες μικρών κατηγοριών (κορασίδων, πανκορασίδων). Σήμερα λειτουργούν όλα τα τμήματα, σε όλες τις  κατηγορίες ανδρών και γυναικών.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν σε κάποια από τις ομάδες μπορούν να απευθύνονται στον Μπάμπη Ευαγγελόπουλο (6936749124) και στην Νάγια Χαριζοπούλου στο ΚΑΦΕ 535.