Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Το ελληνικό μπάσκετ αποκτά ξανά ελπίδα ..!!! Γράφει ο Μάκης Λιοσάτος

Φώναζα σε όλους τους τόνους εδώ και μήνες απ’την ” Πρωινή Φωνή ” , ότι δεν πάει άλλο η τωρινή κατάσταση στο ελληνικό μπάσκετ  και  πώς ήρθε η ώρα να αναλάβει τις τύχες του κάποιος παλιός αθλητής της χρυσής ομάδας του ’87 , με ιδανικότερο τον Παναγιώτη Φασούλα , πλαισιωμένο απο τον Παναγιώτη Γιαννάκη . Όπως συμβαίνει σε όλες τις ομοσπονδίες της Ευρώπης ( η Σερβία έχει τον Σάσα Ντανίλοβιτς , η Ρωσία τον μεγάλο Κυριλένκο κ.λ.π. )

Επιτέλους προχτές έγινε το 1ο και σημαντικότερο βήμα πρός αυτή τη κατεύθυνση . Στη κοπή της πίτας του ΕΣΚΑΝΑ , ο μεγάλος Παναγιώτης Φασούλας ανακοίνωσε ότι θα μετάσχει στις επερχόμενες εκλογές της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μπάσκετ .

Είναι η τεράστια ευκαιρία το Ελληνικό μπάσκετ να ξαναβρεί το δρόμο του γιατί κακά τα ψέμματα έχει φύγει απ’τις ράγες .

Ξυλοδαρμοί διαιτητών , απαξίωση της Εθνικής Ομάδας , υποβιβασμοί μεγάλων ομάδων , είναι αρρώστιες του ποδοσφαίρου και όχι του αγαπημένου μας Εθνικού αθλήματος .

Ήρθε επιτέλους η ώρα της επιστροφής στην κανονικότητα . Αρκεί να καταλάβουν όλοι , πως αν συνεχίσουν να κοιτάνε προσωπικά , μικροκομματικά  και όχι συλλογικά  συμφέροντα , τότε το μπάσκετ θα καταλήξει όπως το ποδόσφαιρο , που πιστέψτε με απέχει πλέον χιλιοστά από την άκρη του γκρεμού .

Στο αγαπημένο μας μπάσκετ , το Εθνικό μας άθλημα , δε θα επιτρέψουμε να συμβεί αυτό . Ο καθένας απ’το μετερίζι του πρέπει να παλέψει για το τέλος της τυραννίας .

Η υποψηφιότητα του Γρεβενιώτη Παναγιώτη Φασούλα είναι η καλύτερη εξέλιξη που θα μπορούσε να συμβεί . Ας τη στηρίξουμε όλοι όπως μπορούμε ο καθένας .

Το μπάσκετ μπορεί και πρέπει να ξαναγίνει το ΝΟ1  ΆΘΛΗΜΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ . Με δεύτερο το επίσης υγιές Volley .

Kι ας αφήσουμε τους νονούς του ποδοσφαίρου να τσακώνονται σε άδειο αχυρώνα …

Λιοσάτος Δ. Θωμάς

Δημοσιογράφος του Ράδιο Γρεβενά 101,5