Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

ΚΕΡΑΥΝΟΣ 60 – ΑΠΟΛΛΩΝ 54

Ακόμη μια νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό της η ομάδα μπάσκετ Νεανίδων του Κεραυνού Αγίου Γεωργίου, που τη φέρνει ακόμη πιο κοντά στην κατάκτηση της πρώτης θέσης, που οδηγεί στα play offs στη Θεσσαλονίκη. Θύμα της αυτή τη φορά η ομάδα του Απόλλωνα Πτολεμαΐδας η οποία πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια στα πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΔΥΜ. Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα μπροστά σε δεκάδες φιλάθλους που κατέκλυσαν το κλειστό γυμναστήριο Γρεβενών και παρακολούθησαν ένα εξαιρετικό παιχνίδι από δύο πολύ δυνατούς αντιπάλους.
Το τελικό σκορ (60 – 54) με διαφορά 6 πόντων κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Ο αγώνας ξεκίνησε με προβάδισμα του Απόλλωνα 0-5 και αργότερα 5 – 12, γεγονός που δεν ανησύχησε για πολύ τον Κεραυνό αφού στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου το σκορ έκλεισε στο 13 – 12.
Το δεύτερο δεκάλεπτο ανήκε εξ ολοκλήρου στον Κεραυνό που διεύρυνε το προβάδισμά του κλείνοντας το ημίχρονο με σκορ 31 – 24. Στο δεύτερο ημίχρονο τα πράγματα δεν άλλαξαν και πολύ με τον Κεραυνό να κρατάει το προβάδισμα και τον Απόλλωνα να κυνηγάει μέχρι τα τελευταία δευτερόλεπτα με πάθος την ανατροπή. Το τρίτο δεκάλεπτο έκλεισε με σκορ 45-36 και το τελικό σκορ 60-54 βρήκε την ομάδα του Κεραυνού να πανηγυρίζει έξαλα την νίκη αφού η αξία του ηττημένου δίνει δόξα στο νικητή.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ: Αναστασία Τζημορώτα 9, Ελένη Ντόνα, Σοφία Ασλανίδου, Στέλλα Τσιαρσιώτη 11 (1), Εύα Λιακοπούλου, Κωνσταντίνα Δαδάλη 19, Χριστίνα Θεοδώρου 10 (1), Ελένη Φάρρου11

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ: Σιδηροπούλου Ε., Κασπαρίδου Κ., Παπαγρηγορίου Ξ., Τρυφωνίδου Μ. 9 (1), Δανιήλ Μ., Μαντώ Ι. 13 (2), Πασχαλίδου Δ. , Μήγκου Α. 5 (1), Αντωνίου Α. 2, Αντωνίου Ι. 6(2), Βασιλείου Π. 6, Τσουμήτα Β. 13

Στον πάγκο του Κεραυνού η Δήμητρα Βακουφτσή με τον Αντώνη Καραγιάννη και στο αντίστοιχο του Απόλλωνα η Τάσα Τσακμάκη.

Δείτε ακόμα

πολιτισμος