Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

2 στα 2 για τα κορίτσια του Κεραυνού Αγίου Γεωργίου

Με δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η ομάδα μπάσκετ κορασίδων του Κεραυνού Αγίου Γεωργίου, που όπως είναι γνωστό πέρυσι κατέκτησε την Πέμπτη θέση πανελλήνια, αφού πρώτα είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα ΕΚΑΣΔΥΜ (Δυτικής Μακεδονίας) και την πρώτη θέση στο final6 βόρειας Ελλάδας που περιλαμβάνει τις Ενώσεις Κεντρικής Μακεδονίας, Θράκης, Χαλκιδικής, Θεσσαλίας, Ηπείρου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων νησιών. Παρά τις απουσίες τριών βασικών στελεχών της ομάδας (Ελένη Φάρου, Κωνσταντίνα Δαδαλή και Χριστίνα Θεοδώρου) που λόγω ηλικίας μεταπήδησαν στην ομάδα των νεανίδων, η ομάδα του Κεραυνού δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα και φιλοδώρησε με πολλούς πόντους τις δύο πρώτες αντιπάλους της.
Στην πρώτη αγωνιστική υποδέχθηκε την νεοφώτιστη ομάδα της Σιάτιστας την οποία κέρδισε με σκορ 60 – 27. Στην δεύτερη αγωνιστική αντιμετώπισε εκτός έδρας την αξιόμαχη ομάδα του Άργους Ορεστικού με σκορ 33 – 61.
Στην ομάδα των κορασίδων αγωνίζονται οι εξής παίχτριες: Ελένη Ντόνα, Στέλλα Τσιαρσιώτη, Αναστασία Τζημορώτα, Εύα Λιακοπούλου, Ηλιάνα Νίκου, Ασλανίδου Σοφία, Ελένη Παπαδημητρίου, Λαμπρινή Ντόνα, Ρία Σαρηγιαννίδου, Αθανασία Παππά και Δήμητρα Ζυγούρα.
Στο πρωτάθλημα των νεανίδων η ομάδα του Κεραυνού πέτυχε τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Πρώτη αντίπαλος ήταν η ομάδα του Αίαντα Αμυνταίου, εκτός έδρας, την οποία κέρδισε με σκορ 55 – 62. Στη συνέχεια η ομάδα του Κεραυνού υποδέχθηκε την ομάδα των Σούτερς Φλώρινας την οποία κέρδισε με σκορ 62 – 35 και την τρίτη αγωνιστική ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο Ηρακλή Κοζάνης στο ΔΑΚ Σκαρκάλα με σκορ 28 – 66.
Στην ομάδα των νεανίδων αγωνίζονται οι: Ελένη Φάρου, Κωνσταντίνα Δαδαλή, Χριστίνα Θεοδώρου, Στέλλα Τσιαρσιώτη, Αναστασία Τζημορώτα, Ηλιάνα Νίκου, Ασλανίδου Σοφία, Εύα Λιακοπούλου, και Ελένη Ντόνα.
Προπονήτρια και στις δύο ομάδες είναι η Δήμητρα Βακουφτσή με βοηθό της τον Αντώνη Καραγιάννη.
Παράλληλα συνεχίζονται οι εγγραφές στα τμήματα υποδομών. Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να επικοινωνούν με τη Δήμητρα Βακουφτσή στο τηλέφωνο 6974425784 και τον Βασίλη Μπατσίλα στο τηλέφωνο 6940510670.