Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Eπικήδειος για τον θρύλο του Πυρσού τον «Πανάγο»

Κάθε καλοκαίρι ήσουν κοντά μας Πανάγο, η πατρίδα σου, ο τόπος σου σε καλούσαν με μήνυμα ψυχής και εσύ έκανες το ταξίδι από την Αυστραλία παιχνιδάκι.

Αν και ήσουν τόσο μακριά με την αγαπημένη σου οικογένεια δεν σκεφτόσουν ποτέ το κόστος και έδινες διαρκώς το ραντεβού σου εδώ που γεννήθηκες, εδώ που μεγάλωσες ως παιδί, εδώ που έγινες ο θρύλος του Πυρσού, εδώ που σε αγάπησε πολύς κόσμος.

            Ήσουν πανευτυχής που κάθε καλοκαίρι στήναμε τις αγαπημένες σου παρέες και κάναμε ατελείωτες διαδρομές σε χρόνια αγαπημένα όσο και αν αυτά ήταν πολύ δύσκολα εκείνες τις εποχές. Με το χαμόγελο διαρκώς στα χείλη σου ξανάνιωνες κοντά μας όταν μιλούσαμε για την εποχή που ήσουν το καμάρι του γρεβενιώτικου ποδοσφαίρου, ο αρχηγός της ομάδας μας, ο θρύλος του Πυρσού ο «Πανάγος».

            Παρόλο που η οικογένεια σου πέρασε δύσκολα χρόνια σε σκληρές πολιτικά εποχές εσύ δεν έριξες μαύρη πέτρα πίσω σου, δεν πέταξες τους πολιτικούς κατατρεγμένους σου στο ανάθεμα, είπες πως ήταν και αυτό ένα παιχνίδι της ζωής και αγάπησες όσο λίγοι την αγαπημένη σου πατρίδα και όταν ερχόσουν κοντά μας η ψυχή σου φτερούγιζε από χαρά και συγκίνηση, ώστε να ανανεώνει το ραντεβού σου κάθε χρόνο.

            Φέτος όμως δεν ήλθες κοντά μας Πανάγο, ήταν αισθητή η απουσία σου το καλοκαίρι και ήλθε η πικρή είδηση ότι η επάρατος σε κατέβαλλε στον ελάχιστο χρόνο.

            Φέτος δεν ήλθες κοντά μας Πανάγο και έφυγες μόνιμα για τον Παράδεισο των αγνών ανθρώπων. Εμείς οι φίλοι σου στα Γρεβενά συγκλονιστήκαμε από την είδηση του πρόωρου χαμού σου και στέλνουμε στην οικογένεια σου, στην αγαπημένη σου σύζυγο Καίτη και στα λατρευτά σου παιδιά Γιάννη, Κώστα και Φωτεινή τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια και ευχόμαστε από καρδιάς ο καλός Θεός να αναπαύσει την ψυχή σου.

Αιωνία σου η μνήμη αγαπημένε μας Πανάγο.

Με αγάπη και τιμή

Εκ’ μέρους όλων των φίλων σου στα Γρεβενά

Κυριάκος Ταταρίδης