Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Το μεγάλο “comeback” του Αντώνη Γιαννούλα!!!

Αντώνης ΓιαννούλαςΤην χαμένη… αίγλη της ξαναβρίσκει η πυγμαχία μετά την απόφαση του Ολυμπιονίκη Αντώνη Γιαννούλα να επιστρέψει στα ρινγκ μετά…

από απουσία δέκα ετών.

Ο κορυφαίος γρεβενιώτης αθλητής είχε τεράστιες επιτυχίες και αξιοπρεπή παρουσία στα ελληνικά και διεθνή δρώμενα, με κορυφαία στιγμή της καριέρας του, τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϋ.

Η αποχή του όλα αυτά τα χρόνια στοίχισε σε θέαμα για τους φίλους του αθλήματος, που θα έχουν την ευκαιρία να βρεθούν στα Γρεβενά στις αρχές Οκτώβρη να παρακολουθήσουν επαγγελματικό αγώνα, με διεθνείς όρους και κανόνες, διάρκειας 8 γύρων των 3 λεπτών.

 Σύμφωνα με πληροφορίες ο αγώνας αυτός θα αποτελέσει τον καλύτερο της χρονιάς, με ένα όνομα που θα κάνει πάταγο. Ο Έλληνας πυγμάχος από την πλευρά του συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς την προετοιμασία του, έχοντας ως στόχο την βελτίωση της φυσικής του κατάστασης αλλά και αντοχής. 

Ο Αντώνης Γιαννούλας μέσω του “Muscle&Fitness”  θέλησε να στείλει το δικό του σύνθημα εν όψει της μεγάλης του επιστροφής, δηλώνοντας χαρακτηριστικά:

Έφτασε η ώρα ο κόσμος να δει καθαρή πυγμαχία σε επαγγελματικό επίπεδο. Προκαλώ τον καλύτερο αντίπαλο στον κόσμο αυτή τη στιγμή και συγκεκριμένα τον παγκόσμιο πρωταθλητή Artur Abraham όπως και τους Solt Erdei και Lucian Bute.  Στόχος μου αρχικά είναι η Ευρώπη, αλλά απώτερος μου σκοπός είναι ένας παγκόσμιος τίτλος και γι’αυτό στη συνέχεια θα αγωνιστώ σε Αυστραλία και Αμερική. Συνεχίζω ακάθεκτος την προετοιμασία μου, έχοντας στο πλευρό μου πολύτιμους συνεργάτες, την εταιρεία Fitway που με στηρίζει για να είμαι ετοιμοπόλεμος αλλά και όλους τους Έλληνες φίλους της πυγμαχίας τους οποίους και θα κάνω υπερήφανους”. 

 

Όπως έχει γράψει η ιστορία όλα αυτά τα χρόνια, ο Αντώνης Γιαννούλας είναι ένας αθλητής με ψυχή και παρότι εξωτερικοί παράγοντες τον ώθησαν στο να αποσυρθεί για μία δεκαετία από την αγωνιστική δράση, εκείνος δεν σταμάτησε ποτέ την πυγμαχία και τις προπονήσεις. Άλλωστε είναι κάτι που αναφέρει σε ένα από τα τατουάζ του. “Δεν υποκύπτουμε ποτέ, παρά μόνο στον θεό”.