Euromedica

euromedica ygeia

συμπλευση

Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

vandal

5η θέση στο Παγκόσμιο κλειστού για τον Μίλτο Τεντόγλου. 

Μακριά απο τον καλό του εαυτό, δεν κατάφερε να υπερασπιστεί τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή κλειστού στίβου στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στο Ναντζίνγκ της Κίνας, ο «ιπτάμενος»  γρεβενιώτης άλτης Μίλτος Τεντόγλου,  αυτή τη φορά δεν καταφερε να ανέβει  στο βάθρο,  αφου   με άλμα στα 8,14μ.  στην τέταρτη προσπάθεια   {φετινό ρεκόρ)  έμεινε στην 5η θέση του κόσμου, παραμένοντας όμως Πρώτος στις καρδιές μας!!!

Ο Μίλτος ξεκίνησε με άλμα στα 7.81,

Στη δεύτερη προσπάθειά του ανέβηκε στα 7.91

Το τρίτο του άλμα ήταν άκυρο για 1.8 εκατοστά, αν και φάνηκε να είναι περίπου 8.10. 

Στην τέταρτη προσπάθεια, ανέβηκε στα 8.14 

Και 8.09 στο πέμπτο του άλμα

Έκλεισε τον αγώνα με άκυρο άλμα, για μισό εκατοστό, κοντά στα 8.20.

Ήταν η πρώτη φορά από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ντόχα το 2019, που έμεινε εκτός βάθρου σε κορυφαία διοργάνωση (Ολυμπιακούς, Παγκόσμιο ή Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα).

Παγκόσμιος πρωταθλητής αναδείχτηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του, ο Ιταλός Ματία Φουρλάνι με 8.30. Δεύτερος ήταν ο Πίνοκ με 8.29 και τρίτος ο Άντκοκ με 8.28

Δείτε ακόμα