Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Για σωρεία εγκληματικών πράξεων εγκαλείται από τις αρχές ο Βαγγέλης Μαρινάκης

-Πρόσωπο κλειδί ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κοζάνης Χρήστος Σάββας!!!

-Ο ρόλος του Γιώργου Μαργαρίτη! (pdf το δικαστικό έγγραφο)

Για σωρεία εγκληματικών πράξεων, μεταξύ των οποίων σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, εκβίαση, παραβάσεις του νόμου περί εκρηκτικών, δωροδοκία και άλλα αδικήματα, εγκαλείται από τις δικαστικές αρχές ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης, σύμφωνα με δικαστικό έγγραφο το οποίο φέρνει στη δημοσιότητα ο ΣΚΑΙ.

Όπως επί λέξη αναφέρεται στο δικαστικό έγγραφο, προκύπτουν οι κάτωθι ενδείξεις: ο πρόεδρος και οι στενοί συνεργάτες του, στα πλαίσια του σχεδιασμού και της οργάνωσης της ομάδος του, προσεγγίζουν και επιδιώκουν να εκμεταλλευτούν για την εξυπηρέτηση των συμφερόντων τους, αστυνομικούς, δικαστικούς, πολιτικούς και άλλους ισχυρούς παράγοντες της χώρας.

Τα παραπάνω αναφέρονται σε βούλευμα του συμβουλίου πλημμελειοδικών της Αθήνας, όπου περιλαμβάνεται σωρεία επιβαρυντικών στοιχείων για τον κ. Μαρινάκη, που προέρχονται -μεταξύ άλλων- και από παρακολούθηση τηλεφώνων. Πρόσωπο-κλειδί είναι ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κοζάνης και πρώην μέλος της ΚΕΔ Χρήστος Σάββας, όπως φαίνεται και από τα σχετικά έγγραφα! Επίσης αναφέρεται και το όνομα του αντιπροέδρου και περιφερειακού συμβούλου Γιώργου Μαργαρίτη! Και οι δυο φέρονται να είναι ενάντια στις τακτικές Μαρινάκη.

 

Διαβάστε αναλυτικά το αποκαλυπτικό δικαστικό έγγραφο

 

ΜΕΡΟΣ 1ο

 

ΜΕΡΟΣ 2ο

 

ΜΕΡΟΣ 3o

 

πηγη: kozanimedia.gr